Úspora na chráničích se nevyplácí!

<< < (3/4) > >>

Jan Alin:
Citace: Jiří_Hrubý  26.12.2013, 15:09

I kdyby tam chránič měli, pochybuji, je při jejich zjevně velmi inteligentního počínání, by prováděli demag. obvodu.

Já bych do toho tak neryl, když si vzpomenu, co jsme prováděli třeba na vojně, tak tohle je naprosto nevinné přehlédnutí v situaci, kdy příroda zajistila nefunkčnost některých obranných mechanizmů z důvodu zachování rodu.
A na rozdíl od nich jsme naprosto přesně věděli, že to, co děláme, je hovadina do nebe volající. Ono to někdy prostě chce mít kliku.  :)

Jan Franěk:
Osobně bych podobné video bral, jako elektrikář,l trochu s nadhledem.
viz:Citace: Jan Alin  26.12.2013, 15:21

když si vzpomenu, co ...

Spíš bych je hodně ukazoval laikům. Tam to může dobře posloužit a pomoci k větší bezpečnosti tím, že laik bude trvat na lepší ochraně, aby se to nemohlo stát jemu samotnému.

Podle mne jde o video, které má podpořit nějaké povědomí o bezpečnosti elektroinstala cí, nebo ohledně používání elektrických spotřebičů v koupelnách. Za mě tedy více podobných videí a více je dostat mezi laiky. Jen škoda, že stát vyhodil mnoho miliónů na kampaň nemyslíš-zaplatíš, která se týkala bezpečného řízení aut (prý to moc nepomohlo  o:-) ),  ale nepřispěje ani korunou na další podobné projekty. Možná by tam  byla možnost realizace  i pro redakci Elektriky.  ;) ;)

David Hruda:
Citace: Jan Alin  26.12.2013, 14:26

Já to snad půjdu vyzkoušet s chráničem, nepůjčil by mě autor tu figurantku?  ;)

Sice bez chrániče, ale vyzkoušeno to je zde.

Jiří_Hrubý:
To beru, dělaly se kolikrát hrozný věci, pokaždý to nějak vyšlo, ovšem v některých případech, jako je tento, kdy pravda možná hormony zastínily intelekt, však lze úspěšně pochybovat o alespoň minimální obezřetnosti.

Jan Alin:
Citace: Jan Franěk  26.12.2013, 15:45

Osobně bych podobné video bral, jako elektrikář,l trochu s nadhledem.
viz:
Spíš bych je hodně ukazoval laikům. Tam to může dobře posloužit a pomoci k větší bezpečnosti tím, že laik bude trvat na lepší ochraně, aby se to nemohlo stát jemu samotnému.

Podle mne jde o video, které má podpořit nějaké povědomí o bezpečnosti elektroinstala cí, nebo ohledně používání elektrických spotřebičů v koupelnách. Za mě tedy více podobných videí a více je dostat mezi laiky. .............

V obecné rovině souhlasím, ovšem mezi laiky to masově člověk dostane asi jen tak, že to běží jako reklama v TV v zajímavém čase (drahé),  nebo jako hlavní zpráva na novinkách tak zhruba týden s bulvárním a měnícím se nadpisem, nebo na tom musí být napsáno "akční cena" (vtip),  jinak si lidi nevšimnou dnes ničeho.  :(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana