Jak komunikovat pomocí UDP?

<< < (2/2)

Radek Nesvadba:
 (poklona)  vás pánové,
byl by někdo takhodný a vystavil mi výše uvedený vzorový program. Řeším stejný problém jako p.Jadrnicek. Bohužel zatím nemám verifikaci, tak nevidím odkaz na soubor a odkaz od SMILEK není funkčí.

Miroslav Minařík:
Trošku nerozumím co se zde stále skloňuje za bugy, bany a verifikace. Já to normálně stahuji i jako pouze přihlášený a neverifikovaný uživatel. Někomu to stále nefunguje?

Viz příloha níže.

Radek Nesvadba:
Citace: Miroslav Minařík  02.05.2016, 13:12

Trošku nerozumím co se zde stále skloňuje za bugy, bany a verifikace. Já to normálně stahuji i jako pouze přihlášený a neverifikovaný uživatel. Někomu to stále nefunguje?

Viz příloha níže.

Vím, že to sem nepatří, ale stále mi to nefunguje, nic nevidím, odkaz výše nefunguje resp. nemám právo zobrazovat příspěvky / přílohy. Odzkoušeno FF, Chrome, IE, vložil bych snímek obrazovky (zatím nevím jak).

Miroslav Minařík:
Citace: Radek Nesvadba  02.05.2016, 21:50

Vím, že to sem nepatří, ale stále mi to nefunguje, nic nevidím, odkaz výše nefunguje resp. nemám právo zobrazovat příspěvky / přílohy. Odzkoušeno FF, Chrome, IE, vložil bych snímek obrazovky (zatím nevím jak).

Aha, tak to bude asi opravdu nastaveno pouze verifikovaným účtům elektrotechnik ů. Tedy spotřebitel nic.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana