Jak je možné, že se 7 roků nepřišlo na černý odběr z veřejného osvětlení?

<< < (3/6) > >>

Daniel74:
Proveditelné to určitě je.Akorát tu kradenou elektřinu máte k dispozici jen večer,nebo když se opravují ty lampy  :),jo a když je tam ještě provedena regulace ,tzn.že je v nočních hodinách sníženo napětí,třeba na 180V,tak to není ono  :)

solimek:
Citace: jiri2  08.12.2013, 18:50

ale stejně...to se tam asi taky napíchnu  >:D

Jestli jste mladý a myslíte si, že máte pět zbytečných let života na rozdávání, tak do toho! (dance)

Daniel74:
Citace: Miloš Kotek  08.12.2013, 19:01

Jestli jste mladý a myslíte si, že máte pět zbytečných let života na rozdávání, tak do toho! (dance)

Jo,třeba zrovna nebudou opravovat V.O.  :o

jiri2:
Je mi 25 ale stejně jsem to myslel jako vtip...možná :D
Chvilku jsem pátral spolu s mým kámošem, panem Googlem a na většinu dotazů skrz krádeže ele. mi vyjeli vietnamské pěstírny konopí. Dokonce mi jsem se dočetl, že jsou nějaké , ,překlapovačky,,  na to aby pracovníci Čezu nezjistili odkud je proud odebírán.Pocho pil jsem to ve smyslu- vypínají určité větve sítě , ,překlapovačka,,  to zjistí a vypne .
Vystává tedy otázka ,  zda byl soused vybaven nějakým přídavným zařízením na , ,šifrování signalu,,  aby ho nezjistili.
Počkám až se situace uklidní a zeptám se ho, jestli si u mě ve sklepě nechce hodit brigádu  >:D moje přímotopy resp. stav mého účtu by to určitě potěšilo  8)

Jan Franěk:
ZAchovejte chladnou hlavu. Na každou zlodějinu se dříve, nebo později příjde. Pak to může stát pár let života i ranec peněz. Myslím si, že za ztracený čas, rozbitou rodinu a další kupu problémů to jistě nestojí.

Pokud vyhodíte přímotopy, vyměníte okna a pořídíte třeba tepelné čerpadlo, ušetříte mnohem víc peněz a navíc  legálně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana