Jak propojit Foxtrot s Jablotronem 100?

<< < (6/8) > >>

Jan Palička:
Právě jsem se vrátil s Ampéru, kde jsem vyzkoušel chlapce z Jablotronu, jak to vidí.......tři netušili o ničem nic, čtvrtý věděl.....a hrdě sdělil, že modul bude uvolněn do prodeje ve III. čtvrtletí spíše však ke konci.... :-X Dle jeho informace půjde o galvanicky oddělený převodník systémová sběrnice - RS232.
Jestli ovšem v prvém i druhém případě mluvil pravdu, netuším.....

Roman Sebera:
Nevím jestli tato informace zazněla z úst stejného člověka, ale byla v tomtéž duchu.
Co mně překvapilo bylo, že na stánku nevěděli nic o spolupráci s Tecem a mluvili o obecném rozhraní na RS232.
Druhá pozitivní věc je, že komunikační protokol má být otevřený a přístupný.

Ovšem co mně mrzí je termín kdy má být modul uvolněn a s tím i popření některých níže uvedených informací. Ovšem v tomto případě mají na hlavě víc másla jablotron než teco.

R.

Jaromír Klaban:
Jak jsem zde uvedl 10.3.,  Jablotron uvede modul oficialně později a s tím i korespondují odpovědi jejich představitelů na stánku. A jak jsem uvedl dále - pro nedočkavé a pro pilotní projekty, které přihlásíte přes Teco, máme předjednaný vstřícný a řízený postup ze strany vedení Jablotronu. Není to o žádném másle na žádné hlavě. Zatím jste se ale reálně nikdo s žádným projektem tím e-mailem u mě nepřihlásil.
Možná, že v článku v Tecoinfu je nepřesně uvedeno, že Jablotron "uvedl na začátku roku na trh...". Přesnější by bylo "připravil k reálnému připojení" první vzorky komunikačního modulu. Ta fotka u článku je fotka tabla s reálně fungujícím a s Foxtrotem komunikujícím systémem Jablotron100, který máme fyzicky v Teco.

Ivan Libicher:
Podle webu vidím, že
JA-121T Sběrnicové rozhraní RS-485 i
AP Jablotron, Komunikační driver pro ústřednu JA-100
už jsou v prodeji. Máte s tím už někdo první zkušenosti z praxe?

Jiri Dvorak:
Mě se dostal do ruky jakýsi katalogový list od JA-121T je tam popis komunikace ( resp seznam příkazů...).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana