Jak propojit Foxtrot s Jablotronem 100?

<< < (5/8) > >>

Jindra_K:
Podrobné informace k HW připojení budou uvedeny v novém vydání příručky projektování systémů CFox, RFox a Foxtrot, jejíž vydání by mělo být na našem webu cca začátkem března.
Stručně lze říci, že na straně Foxtrotu je potřeba rozhraní RS-485 (CH2 nebo SC-1101) a na straně Jablotron 100 speciální modul interface, který je nově připravován firmou Jablotron a jeho dostupnost bude určovat i dostupnost celého řešení.
Předběžně doufám, že cca v době veletrhu Ampér by mohlo být vše k dispozici pro první instalace.

Roman Sebera:
Hladově vzhlížím informace na webu a zatím jsem nic neobjevil. Budou ještě nějaké informace před ampérem nebo si mám počkat až na veletrh?

Jindra_K:
Nemám teď po ruce informaci, kdy kolegové uvolní knihovnu do Mosaicu.
Technické info - zapojení atd... je směřováno k Ampéru, takže máte-li cestu do Brna, stavte se u nás na stánku a předpokládám, že bude možnost už zjistit vše potřebné.

Jaromír Klaban:
Citace: Roman Sebera  10.03.2014, 13:26

Hladově vzhlížím informace na webu a zatím jsem nic neobjevil. Budou ještě nějaké informace před ampérem nebo si mám počkat až na veletrh?

Jedna věc je knihovna a sw a druhá neméně důležitá je hw komunikačního modulu od Jablotronu. Ten bude uvolněn prý až později. Máme však předjednáno, že pro pilotní projekty, které přihlásíte přes Teco, se najde řešení i před oficiálním uvolněním.  Takže mi o vašem projektu a o konkrétnich požadavcích můžete napsat tady přes email na elektrice.cz. Upozorňuji, že řeč je pouze o nové ústředně 100.

Roman Sebera:
Koukám, že se začínají objevovat komunikační šumy.
Citace

Začátkem roku 2014 uvedla firma Jablotron
na trh svůj první komunikační vazební člen
JA-121T ke svému sběrnicovému systému
řady 100.
(zdroj TecoInfo 35, strana 7)
Přitom podle informaci zde uvedených to vypadá, že si nějaký ten pátek počkáme. Kde je tedy pravda?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana