Jaké má číslo sériový křížový vypínač?
Tomáš Hradecký:
například Schneider electric řada Unica dělá spínače jedno a dvoumodulové takže jdou dát dvě 7-čky do jedné instalační krabice ;)
Jiří Schwarz:
Citace: Tomáš Hradecký 29.11.2013, 21:31
například Schneider electric řada Unica dělá spínače jedno a dvoumodulové takže jdou dát dvě 7-čky do jedné instalační krabice ;)
Tohle je pěkné.
Ale Schneider také dělá "poloviční" zásuvky pouze pro spotřebiče třídy II, už jsem viděl "kutila", co se snažil šroubováčkem vyhlodat větší otvory, aby mu tam šla zasunout vidlice od spotřebiče, "co měl silnější kolíky".
Takže ne vše od Schn.E. hodnotím jednoznačně kladně...
Tomáš Hradecký:
jj jeden zákazník měl vedle postele na každé straně vypínač na hlavní světlo světlo v místnosti a zásuvku společně v dvojrámečku a přišla otázka " když si zapojím do zásuvky lampičku kam si dám nabíječku na mobil ?" takže se vyhodil dvoumodulový vypínač - dal jsem jednomodulový vypínač vodorovne a pod něj právě jednomodulovou zásuvku :)
Jiří Schwarz:
Citace: Tomáš Hradecký 29.11.2013, 22:02
jj jeden zákazník měl vedle postele na každé straně vypínač na hlavní světlo světlo v místnosti a zásuvku společně v dvojrámečku a přišla otázka " když si zapojím do zásuvky lampičku kam si dám nabíječku na mobil ?" takže se vyhodil dvoumodulový vypínač - dal jsem jednomodulový vypínač vodorovne a pod něj právě jednomodulovou zásuvku :)
To je takové řešení, co nemám moc rád, 2 okruhy v jedné krabici, bez nějaké přepážky...
Michal Lužný:
Citace: Jiří Schwarz 29.11.2013, 21:57
Takže ne vše od Schn.E. hodnotím jednoznačně kladně...
Když si někdo na výrobku provede nebezpečnou úpravu, výrobce za to přece nemůže.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana