Neznáte zapojení retardéru Karosa?
František Sichinger:
Převinul jsem retardér do autobusu Karosa, ale protože mi to přinesli rozebraný na prvočinitele nevím jak jsou zapojený cívky. Nemáte někdo zkušenost? V retardéru 8 cívek a podle zbytků drátů na svorkovnici jsou zapojeny pravděpodobně asi protilehlé dvě do série, takže vzniknou 4 dvojice cívek se společným středem vyvedeným na - . Nechci nic zkoušet, protože to nandat a sundat na autobus je mazec. (zle)
Jiří_Hrubý:
Kdyby to byla Telma, kterou používá Renault, Scania a další...
Jiří Schwarz:
Tak nevím... Autobus není zařízení VTZ...
Ale přesto se mi zdá docela šílené, aby se v elektrické zařízení autobusu vrtal někdo, kdo pro to nemá potřebnou kvalifikaci, především pokud to je nějaká část, na jejíž funkci závisí bezpečnost provozu autobusu!
Martin Novák:
Souhlasim s jmenovcem. Retarder je bezpecnostne relevantni zarizeni, proboha. V ridici jednotce ABS u svyho vozu se snad nehrabete (nebo ano?). Ja bych se do autobusu s retarderem spravovanym nekym, kdo ani nezna zapojeni civek rozhodne neposadil...
František Janeček:
Jenže když to nevíte, tak se klidně posadíte do toho autobusu s tím spravovaným retarderem.Zro vna tak jako nevíte, co namleli do těch buřtů, na kterých si zrovna pochutnáváte.K dybyste to věděl, tak by vás chuť přešla. :D :D :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana