Vzpomenete si ještě na Michala Kolesu?
Jaroslav Hasala:
Mnozí z nás mají ještě v živé paměti tuto ikonu českého internetu.
I zde, na elektrika.cz zanechal svou nesmazatelnou stopu.
Poměrně mě překvapilo, jak moc byl známý.
viz pořad na stream.cz - fenomén - internetové diskuze
http://www.stream.cz/nejnovejsi/fenomen/10003115-internetove-diskuze
Radek Červený:
Dneska jsem na to ráno koukal, chtěl jsem to sem dát a byl jsi rychlejší Jardo ;) Vidíš to, nemusíš být elektrikářský bůh, aby se z tebe stala legenda ;D ;D ;D
Marek Laube:
Ať byl Michal jakýkoliv, tak byl dost snaživý. Co jsem koukal třeba You Tube, kde měl docela dobře "udělaná" videa o transformátoru atd.
Miroslav Minařík:
Občas kouknu na kolesovu komunikaci se mnou. Jednu chvíli se rozhodl o útok na všechny mé sociální účty. Upozornil jsem ho několikrát, že mu rád jednou za měsíc odpovím, ale na to aby se mnou chtěl komunikovat každý den třikrát, jednoduše nemám čas.
Kuriozní bylo, když jsem mu zruil jeho BAN zde v diskusích a po té jsem mu napsal ať si dává pozor co píše. Odepsal, že raději nebude nic psát, že je rád, že nemá BAN a může číst.
A málokdo ví, že měl ověřený účet, tedy mohl do profizóny.
Ještě si pamatuji na Horáce, jak reagoval co by asi udělal, kdyby u něj "Kolesosa" zazvonil doma (dance)
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 24.07.2014, 11:45
Ještě si pamatuji na Horáce, jak reagoval co by asi udělal, kdyby u něj "Kolesosa" zazvonil doma (dance)
Ano, to mohu potvrdit. Chvilku to byla moje noční můra. Ať už byl jaký byl, byl to vlastně velice nemocný chudák, kterého internetová komunikace držela při životě a díky níž se mohl dostat mezi lidi, což fyzicky nemohl.
Myslím, že na něj nikdo z nás nezapomene.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana