HAGER: Meziřadová fázová přípojnice

<< < (2/2)

Vít Rotrekl:
S naším velkoobchodem jsem celkem spokojenej  (dance). Nepoptával jsem to, takže to třeba není tak horký.

Ale naše rozvaděče, zásadně osazujeme SCHRACKem, pokud si investor vyloženě nepřeje něco jiného (jednou už to byl Hager to tento systém ještě nebyl, a jednou Merlin Gerin).

Myslím, že jsem teď u našeho dodavetele na tohle viděl nějakou reklamu na "set" rozvaděče, tak to třebas zkusíme.  ;)
No teď jsem na to jukunl, maj něco skladem 3pol, na dvě nebo tři řady...ale ta cena, hmm drátovou propojku udělám levněji (i když započítám čas tím strávený),  než když koupím hotový výrobek.

Kopec03:
Meziřadová fázová přípojnice je pouze pomůcka pro snadnou a rychlou montáž. Z osobní zkušenosti musím říct, že je mnohem lepší než drátování. Navíc můj čas je hodně drahý (zeptejte se pana Thomase Grunda  ;) ). Kolegové z mého okolí ji používají běžně. Máte pravdu, že není vhodná pro všechny aplikace. Pokud máte zájem o vyzkoušení nejen tohoto materiálu, můžete mě kontaktovat na jan.kopecky@hager.cz.  S dostupností na velkoobchodech vám poradí naši zástupci: http://www.hager.cz/kontakty/nas-tym/prodejni-oddeleni/2363.htm 

evlo:
Jak se napojit na jeden bod té přípojnice, využil bych tu 4 pólovou, ale potřebuji buď modul co nic nedělá a dá mě jeden ten půl zezhora, kam povede přípojnice dolů, nebo nějaký jiný způsob jak pěkně napojit drát.

Zatím mě napadlo to propojit vypínačem, ale není to úplně pěkné řešení.

evlo:
EATON na to má takto přímo propojovák "N"

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana