Kam může utíkat 100kWh spotřeby v běžném bytě za den?
Kamil Novák:
Citace: Pavel K. 21.10.2023, 20:21
Na chybný elektroměr jsem již narazil. Prvním krokem byl "samoodečet" optickou sondou, který odhalil fázi s fyzikálně nesmyslnou spotřebou. Pak reklamace již zaplacené faktury. Následovalo vrácení nižších stovek tisíc a fakturace odhadem. Jednalo se o statický elektroměr ZPA v modifikaci pro ČEZ. Je to ale spíše disciplína pro ajťáka. Neznám běžného elektrikáře, který má tyto možnosti/znalosti.
Zkušenost stará pár týdnů - v neobývaném bytě (střídání nájemců) se sazbou D45d, byla za 1 měsíc (topení vypnuté) "naměřena" spotřeba 100 kWh.
Po nastěhování nájemníka (letos v létě) byla "naměřená" spotřeba cca 300 kWh/měsíc. Nájemník chodí do práce a děti do školy, takže maximálně večer zapnutý sporák, EOV, ráno konvice atp...Elektrok otel samozřejmě vypnutý.
Doporučil jsem průběžně zapisovat spotřebu na elektroměru a zajímavé bylo to, že 70% se mělo odehrávat ve VT (který byl ale sepnut pouze 4 hodiny a to převážně v noci) a 30% v NT.
Takže nebylo zapotřebí ajťáka, ale stačila matematika ze ZŠ, aby bylo jasné, že něco nehraje.
Doporučil jsem reklamaci, ta byla uznána a nájemci vráceno pár tisíc. Který se s tím spokojil.
Osobně bych požadoval doložit jak se k vrácené částce dospělo (což nebylo).
A perlička na závěr - ačkoli byla reklamace uznána, tak ČEZ následně požadoval po nájemci zaplatit částku 2400,- za přezkoušení elektroměru. Což je samozřejmě v rozporu s vyhl.č.458/2000 Sb. Takže následovala další reklamace, tentokrát ohledně vadného vyúčtování.
Soudruzi z ČEZu někde udělali chybu... :(
Ondřej Šeda:
Omlouvám se, že oživuji staré téma, ale řeším téměř stejný problém jako předřečníci.
TL;DR: Elektroměr měřil správně (1.2-1.8MWh ročně), pak si přičetl 5MWh, pak běžel 2 roky v pohodě a teď si přidal dalších 5MWh.
Mám v bytě elektroměr ZE312.DO.A1B10 1-046 (snad jsem trefil označení) instalovaný 2014/2015. Podle mých zápisů a faktur bylo vše normální, ale mezi 11/2022 (můj zápis) a 4/2023 (odečet EONem) mi tam skočila spotřeba 5MWh. Po jejich odečtu tam za týden poslali technika, který elektroměr "otestoval" a vše bylo v normě, tak poslali fakturu.
Tou dobou tam bydlel nájemník, takže jsem nemohl skutečně ověřit, že tam netěžil Bitcoiny nebo nepěstoval trávu, takže fakturu jsem zaplatil a nájemníka vyhodil (peníze jsem už nikdy neviděl, ale to je jiná pohádka). V jeho prospěch hovořil fakt, že se jednalo o pouhé 4 měsíce, které skončily dřív, než se na něco přišlo (eon si to odečítá sám, na nikoho nezvoní, a od toho odečtu až po kontrolu technikem už byla spotřeba v normě cca 3.5kWh za den), ale to je naprosto nicneříkající.
Stavy jsem pak zapisoval 2x týdně, pak postupně jednou za měsíc nebo kvartál. Vše bylo úplně normální. Když byl dva měsíc byt prázdný a chodili jsme tam jen uklízet a malovat, naskočilo tam asi 5kWh. Se zápisy jsem pokračoval i s dalším nájemníkem a vše bylo naprosto v normě (1,3MWh za rok), takže jsem četnost zápisů rozvolnil postupně až tak, že poslední zápis mám 4/2025.
Dnešní odečet říká 5,3MWh za posledních 9 měsíců. S tímto nájemníkem máme úplně jiné vztahy a věřím tomu, že bitcoiny netěží a hulení nepěstuje.
Tím, že se se to opakuje mám dost velké podezření, že v tom elektroměru je nějaký zakopaný pes. Ale co mohu v této situaci dělat?
Miroslav Minařík:
Existuje mnoho různých měřičů spotřeby. Většinou nejsou čert ví jak přesné, ale pro orientaci stačí. Leč to není systémové řešení. Běhat s takovým zařízením po spotřebičích je spíš šílenství.
Řešením je systémová instalace (pro laiky označovaná chytrá nebo dokonce inteligentní).
Předesílám, že pro účel zjištění odběru není nutné ji nasazovat v plném rozsahu. Také záměrně neuvedu konkrétní řešení, protože záleží na značce a integrátorovi.
Aktory které měří odběr energie zapojíme na obvody, které chceme monitorovat. A aplikace dodávaná k hardware zobrazuje v časové ose jednotlivá měření. Tečka. Hotovo. Vymalováno.
Systematickým zapojování na konkrétnější část obvodu s nejvyšším odběrem se dopátráme zločinnému odběru. A značek existuje dost, od levných z low-endových e-shopů po průmyslová řešení. Myslím, že by to mohl Honza Franěk rozvést ze své praxe také.
Ondřej Šeda:
Co to přesně znamená? Vyměnit všechny jističe za nějaké inteligentní, které umí zaznamenávat spotřebu?
Je možné aby nějaký spotřebič "zničehonic" udělal takové odběry a pak se zase vrátil do normálu? Nic z běžného vybavení v bytě mi to nevychází.
I kdyby tam měli přes léto klimatizaci, tak mi to pořád nedá dohromady skoro 5MWh navíc.
Je možné, aby nějaké zařízení bylo schopné ten elektroměr "zblbnout", aby pak blbě měřil? To by mohlo vysvětlit, proč už zase měří normálně.
Jsem docela bezradný. Těch 30k navíc se mi vůbec nechce dávat.
Kamil Novák:
Doporučuji následují postup (na základě mé zkušenosti, popsané v mém příspěvku #70 v tomto vlákně):
1) pozvat elektrikáře, resp. revizního technika s příslušným vybavením, pro vyloučení nějakého "nekorektního" odběru do sousedících prostorů.
2) v případě, že bude zjištění negativní reklamovat elektroměr. Reklamace nebude v prvním kole uznána (protože technik pouze vizuálně zkontroluje jeho zapojení).
3) opakovat reklamaci s tím, že požadujete výměnu elektroměru a prověření toho stávajícího ve zkušebně.
Jestliže by se ani potom nezjistilo, že elektroměr je vadný, tak zaplatíte za neoprávněnou reklamaci. V roce 2023 to bylo 2400,-. 30K sice není málo peněz, ale předpokládám, že soudní tahanice (právník, znalec...) by asi nevyšla o moc levněji.
Jako "bonus" za případnou úhradu té neoprávněné reklamace budete mít nový elektroměr.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana