Jaký doporučíte typ vypínače v provedení antivandal?

<< < (2/3) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  22.09.2013, 01:48

Tome dik, asi je to pro tu zvěř škoda, ale hlavně že se nic špatného nestane

Nějak jsem vycítil, že mé řešení odmítáš!  (dabel)

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  22.09.2013, 01:52

Nějak jsem vycítil, že mé řešení odmítáš!  (dabel)

Kdyby bylo na mě (dance)
Původně jsem navrhoval vyp. zrušit, vodiče propojit, a krabici zadeklovat plátem nerezu (na plastových věcech mládež zkouší zapalovače),  a světla vždy rozsvítit předřazeným jističochránič em na celou noc, s tím nesouhlasí panáček z hygieny, který si trvá na vypínači, asi kvůli bezděčné výměně zbytků moči na jeho klapce (dance)

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  22.09.2013, 11:08

Kdyby bylo na mě (dance)
Původně jsem navrhoval vyp. zrušit, vodiče propojit, a krabici zadeklovat plátem nerezu (na plastových věcech mládež zkouší zapalovače),  a světla vždy rozsvítit předřazeným jističochránič em na celou noc, s tím nesouhlasí panáček z hygieny, který si trvá na vypínači, asi kvůli bezděčné výměně zbytků moči na jeho klapce (dance)

OK tak co navrhnout soudruhovi čidlo přítomnosti na stropě? Bezpečné, hygienické ...

Milan Hudec:
Strop je v dosahu mládeže

Jiří_Hrubý:
Skoro se nabízí "chlívní řešení do chlíva" od ABB, viz obr.,  bohužel má ale plastovou krytku klapky, vhodnější by byl starší, ještě s "bakelitovou" klapkou.
Ještě v učení jsem s mistrem řešil podobný problém na intrech. Neodolávala ani čidla antivandal u mušlí. Tam se dodělávaly polykarbonátov é kryty na čidla. Vypínače se nakonec vyřešily nerezovou destičkou s antivandal tlačítkem a časovým spínačem, nastaveným asi na půl hodiny. Ztráta na faktuře za elektřinu se vykompenzovala velmi rychle, protože od té doby nebylo třeba měnit vypínač ani jednou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana