Může mít rozvaděč měření pro ČEZ pouze 370 cm na výšku?

<< < (2/6) > >>

Linhart Jarda:
Tak znova.Do adresniho řadku zadejte wéwéwé.cezdist ribuce.cz/cs/technicke-informace/pripojovaci-podminky.html  a tam stáhnout Připojovací podmínky C,D. V tomto PDF najdete všechny odpovědi na vaše otázky. Lišty jsou pro tyto účely přímo zakázané v PP. Řešení kolegy Rotekla je možné i v distribuční oblasti ČEZ, jen deska byla vždy v "bedně". Opět v PP. Také majitel domu udělal chybu, když nechal rekonstruovat stoupací vedení, nově vydrátovat ER  a zanechal stávající rozvaděče bez uvážení stoupající elektrifikace bytů.

Miroš Jan:
TO : Adam Kratochvíl

Umístit skříň pro elektroměr nad ten stávající nepůjde. To zas nesplníte výšku středu elektroměru, který má být v rozmezí 1000-1700 mm od podlahy.  :(

Adam Kratochvíl:
konec stávajícího rozvaděče je nějakých 163cm od země, kdybych dal krabici těsně nad to, myslíte, že by ani takto to neklaplo ? jináč už nevím, jsem v koncích.
Taky by se mi líbil rozvaděč pod omítku, škoda že jen že ceny jsou trochu někde jinde.... nevim teda kdo by se tam hlavně s tím chtěl dělat, výměna celého rozvaděče na patře. To by mě pak už i s tím co jsem za to doposud dal vyšlo aspoň na padesát tisíc.  :(

Miroš Jan:
Jako jednu z možností bych viděl v tom, přesvědčit technika dodavatel elektřiny, ať se přijede podívat na místo, nebo ho tam dovést.  :)

Adam Kratochvíl:
Nic jiného mi nezbyde. Nejhorší je, že celá ta velká kysna bude viset na zdi, mezi dveřma mých sousedů a zrovna na tak blbém místě, že věřím tomu, že se snad o to budou tlouct do hlavy ...
Ještě se zeptám, zdali je to tak možné, že od jističe půjdou vodiče do krabice s elektroměrem a odtud zpět do starého rozvaděče na svorky, nebo musí být jistič v krabici s elektroměrem ?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana