Může mít rozvaděč měření pro ČEZ pouze 370 cm na výšku?

<< < (4/6) > >>

Adam Kratochvíl:
Než se to udělalo, tak tam byl bohužel dvakrát a dvakrát mi sdělil ano půjde to a teď tak maximálně hm čeče nejde to je to na p*ču musí se to nějak vyřešit ..  :(

Adam Kratochvíl:
A když mám já rezervovaný příkon, je to samé možné i pro sousedy na patře ?
Ale asi proč ne, koukal jsem, že je to celé natažené komplet v mědi.
Zkusit je samozřejmě mohu, bohužel není to věková kategorie jako já, převážně starší lidé a ty když nevědí podstatu, tak přes to vlak nejede.

Pokud by to tak mělo být, je možno odhadnout cenu za materiál + práci ?

Roman Šafránek:
Kdo je majitelem domu? (byt je váš a dům je SVJ?),  jak je ten dům velký? Kdo a proč dělal do toho rozvaděče nový 3f přívod (asi bude nový, když je v té KOPOFLEXce),  proč je ten přívod laněnými vodiči (je to vůbec kabel?) a proč na koncích nejsou dutinky?

Pokud jste SVJ a jste třeba jen tři, třeba by bylo možné prosadit rekonstrukci tohot v podstatě nevyhovujícího rozvaděče (ze stejného důvodu proč se ze spol. prostředků opravuje střecha...). Můžete sousedům nabídnout že z toho větší část zaplatíte (rozvaděč se nechá vyrobit, vy můžete potom třeba zaplatit zednické práce příp. práci elektrikáře při připojení...) Stejně tam nějakého zedníka a elektrikáře asi máte...

IM:
Proč tu blbou otázku nikdo neopraví?  (fool)

David Hruda:
Tyhle změny v rozvaděčích jsou vždycky na ... nic.
Rozměry skříně se z fota zdají být dostatečné, zkusil bych se domluvit s výrobcem rozvaděčů na novém rámu s takovým uspořádáním, aby se to tam vešlo, mohlo by to vyjít. Otázkou je cena...
Nějaké úpravy stávajícího rámu by, myslím, k ničemu nebyly.
Dvě otázky:
-jistič se mi jeví jako PL6, to je v rozporu s připojovacími podmínkami eOn, ČEZ nevím
-máte schváleno navýšení příkonu od majitele HDV? (SVJ, družstvo...)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana