Může mít rozvaděč měření pro ČEZ pouze 370 cm na výšku?
Miroš Jan:
To vše je odvislé od vyjádření technika.
Každopádně do té krabice raději kabel.
Jaroslav Klinský:
Nevím, co to bylo za "šikulu", který tvrdil, že se tam vejde třífázový elektroměr - na první pohled je zřejmé, že to nepůjde. Pokud to půjde, tak nový rozvaděč udělat pod omítku vedle stávajícího. A pokud ne, nezbude nic jiného než tam uložit novou skříň. Jistič před elektroměr pak dát do té nové skříně, propoj udělat pod rozvaděči.
Adam Kratochvíl:
Byl to revizní elektrikář.
Vedle stávajícího není možné, na obě strany jsou od rozvaděče tak 30cm vstupní dveře sousedů. Nechci tam hlavně uskutečňovat nějaké velké demolice, už takhle stačí, že demoluju doma za dveřmi :)
A pokud by ve výsledku nezbylo nic jiného, než stávající rozvaděč nechat vyměnit za nový prostornější, tak to asi vzdávám i přesto, že už mě to stálo deset tisíc, ale další obdobné či větší výdaje, jen kvůli třífázu bych asi už neunes.
Miroš Jan:
Tak to tam ten „revizní elektrikář“, jak říkáte, vůbec nebyl. >:D
Jaroslav Klinský:
Adame, nevím , jaké máte sousedy. Ale nestálo by za to se s nimi domluvit o společné investici do rozvaděče. Pak by se to mohlo udělat v celé šíři chodby tak, aby měli všichni připraveno na výměnu za třífáz. Pokusit se je nějak přesvědčit. Jak jsem se díval na tu fotku, tak by ani případné vyříznutí příčky nad elměry nepomohlo, protože by se musela udělat celá úprava tak, aby se posunuly ty dva jednofázové a třífázový se umístil vedle. Ale věřím, že je to dost velký problém. Podle mne stejně jednou dojde k tomu, že ten třífáz bude potřeba. K tomu dojdou i ti Vaši sousedé.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana