Jak přimět firmu revitalizující panelák neporušovat normy pro hromosvod?
Jiří Schwarz:
Citace: Zdenek Rajmont 28.08.2013, 16:27
Klídek...
Sousedi dělali letos novou střechu.
První, co jim pokrývači řekli - ten hromosvod je na ho.no, nepotřebujete ho dáme ho pryč.
A stalo se.
Tak to unás chodí trochu jinak.
Tady by se našlo několik domů, kde po opravě střechy "pokrývači" složitě obnovili původní hromosvod s vysokým jímačem, někdy i s obtočeným svodem...
Jiří Schwarz:
Teď budu pro někoho pořádný rejpal, pro jiné bláznivý idealista, pro někoho možná provokatér...
Blíží se volby. Neslíbil by nám nějaký politik, že se tím bude zabývat, když bude mít on a jeho strana mandát něco měnit?
Koho zkusit oslovit? Asi chyba, když se "lékařka plete do dopravy", ale jeden tip bych měl - senátor za naši oblast pan Jan Látka. Absolvent Střední průmyslové školy elektrotechnic ké, mimo jiné nějaký čas pracoval jako projektant. Kdo ho zkusí oslovit?
(já asi ne, mě se tak trochu vyhýbá kvůli tomu, že jsemchtěl řešení něčeho úplně jiného...)
solimek:
Často jsem s ním hrával stolní tenis na intru v hale, možná by to šlo!! (dance)
Jiří Schwarz:
Citace: Miloš Kotek 28.08.2013, 19:47
Často jsem s ním hrával stolní tenis na intru v hale, možná by to šlo!! (dance)
Já jsem o něco mladší. Já jsem se ve škole "potkal" s Jirkou Šnebergerem (Plzeňákům snad nemusí vysvětlovat kdo to je...)
Jakýpak asi mají vztah k oboru, co studovali?
Jestlipak by po ten obor dokázali něco udělat, prosadit,...
solimek:
Já se obávám, že už se pohybují v úplně jiných sférách, ale bezpochyby by slíbili úplně všechno.
Já jsem byl v L-ku, Vy asi taky, předpokládám?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana