Je potrebná jímacia tyč aj ku komínu?
Lukáš Rotrekl:
Milého známého elektroprojekt anta kopněte do .... (kam je libo zepředu, zezadu a nebo klidně i do ucha).
O kolik oddálit vám tady zrovna neporadím, protože věštecká koule má poruchu a hvězdy zatím nejsou....
Pro výpočet dostatečné vzdálenosti jsou podstatné parametry: třída LPS, počet svodů, rozměry objektu, délka svodů, konfigurace svodů s ohledem na cestu bleskového proudu ........
Kamil Novák:
Citace: Henrich 27.10.2013, 13:04
Jasné, známeho projektanta elektro+bleskozvodov som už otravoval. Nemá tak skoro čas sa ísť na to pozrieť, ale po popise situácie mávol rukou a poradil mi ho o komín uchytiť tak, ako to bolo po starom...
Známý nebo neznámý - vyměnit! A od takového osla už žádné rady neposlouchat! (zle)
Henrich:
No, možno sa ma len chcel zbaviť. :o Pri mne by stratil viac času, ako by zarobil prerátaním existujúceo projektu.
Mám pocit, že pokým živnostník nemá vidinu poriadneho zárobku, nepozná brata.
IM:
Citace: František Šohajda 24.08.2013, 16:53
Kominičtí revizáci jsou šikovní kluci...
Kominíci všech zemí, vyližte si ..... :P
Václav Třetí:
to Henrich:
Abyste mohl klidně spát, tak by chtělo to armování komína spojit s uzemněním dole ve sklepě. A samozřejmě oddálený jímač na střeše, o kolik oddálený, to vám nemůže nikdo říct na dálku, jak již ostatně psali kolegové přede mnou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana