Pořídili by jste si pro provádění revizí přístroj UNIMER 09 nebo jíný?
Tomáš Konopáč:
Jinak já jsem netvrdil že bych to za těch 21 000Kč chtěl mě se líbí Metrel Eurotest 61557 EU - MI2086EU , nebo alespoň Kyoritsu KEW 6016 :) ten Unimer 02 mám pro zaměstnance na měření zásuvek .
Rozmahel Vladimír:
Citace: Tomáš Konopáč 22.09.2018, 08:46
Ano je to rozdíl přesně 0,025 Ohm při přesnosti na setiny :)
Když by jste si spočítal ten jmenovitý rozsah, tak zjistíte, že nějaká první nejnižší relevantní použitelná hodnota toho MP bude někde okolo 0,5 Ohmu.
Tomáš Konopáč:
Rozsah ok je tam 10 digi takže je to myšleno 0,1 a vedle toho je 7,5% stejně jako u Mertelu tak u Metry je tím myšleno setiny pokud né tak Metrel i Metra na impedancích nebudou schopny cokoliv správně měřit katalogové hodnoty jsou u nich 5-10 digi dle modelu a 5% mají oba v cenách do 25 000Kč ty lepší uvádí nejlépe 3% Ceny od 35-90 tisíc. těch. 0,5 ohm to bude vykazovat u měření okolo 10 Ohm ostatně ty měřáky mám a porovnával jsem je s tímhle UNIMEREM 02 jinak samozřejmě souhlasím že jako hlavní přístroj to není ono kluci ze Slovenska musí buď zlepšit přesnost nebo zlevnit a to výrazně protože se to opravdu v blízkosti trafa už bude více projevovat . Ostatní parametry jsem nezkoumal mám jiné měřáky a lepší tohle opravdu potřebuji pro kluka co mi měří zásuvky po domě a nebudu mu cpát do ruky mašinu za 45 000 Kč. Za diskusi jsem rád a (poklona) za vaše informace.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana