A co když bude někdo potřebovat přívod s 230/400V místo avízovaných 220/380V?

<< < (2/10) > >>

Lukáš Malík:
Standartní podmínky, tady je to na poutě a podobné zběsilosti úplně to samé....
Přepisuje se to jenom datumově, případně ceny, nic víc, nic míň.
Vůbec nic k "divení"  :-[

Jiří Schwarz:
Zatímco někdo jde utrácet za nesmysly, někdo jde ochutnat dobroty, já jsem se loni asi nejvíc "pokochal" kolotočem s "historickým motorem",  spouštěným "vodním reostatem".
A asi už tuším, proč ten původní kovový byl odšroubován z konstrukce kolotoče a nyní mají plastový, postavený na podložce na zemi...
Jestli je tam opravdu přívod přes proudový chránič, bylo by hloupé, kdyby každý pokus o zapnutí kolotoče skončil zastavením dalších atrakcí... :D

Lukáš Malík:
Citace: Jiří Schwarz  25.07.2013, 22:07

Zatímco někdo jde utrácet za nesmysly, někdo jde ochutnat dobroty, já jsem se loni asi nejvíc "pokochal" kolotočem s "historickým motorem",  spouštěným "vodním reostatem".

Taky sem se díval, asi 14 dní zpět, jen tak po kabelech a přípojkách...z vlášť té hlavní, ze sloupu.
Publikovat se to nedá, bo větší hnůj jste neviděli  (zle) (zle)
Přitom všechno v pohodě prej, by mě zajímalo, čí to byl rozvaděč  :o

Ižák Ctibor:
Nie som si istý, že by vyhadzoval chránič. Ten vodný reostat je zaradený ako rotorový spúšťač ,  z napájacím napätím galvanicky viazaný nie je, preto  by asi  chránič nemal prečo padať. ( Alebo sa mýlim ?)

Radek Červený:
Citace: Milan Hudec  25.07.2013, 19:54

Se přiznám, že 220/380mě zní libuzvučněji a chca nechca to občas použiji, je to i mezi laiky hodně zažité, pokud někomu nabízíš připojení na 400, tak mnohdy kouká nedůvěřivě

Ale na straně druhé, proč ne. Pán - já chci 380. Já - ale mohu vám nabídnout jen 400. Pán - a v čem je to lepší? Já - máte tam něco navíc, sice je to o nějakou kačku dražší, ale rozhodně se to vyplatí. Pán - tak jo  ;D (dance) (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana