Je třeba revize při změně tarifu D25D na D45D?
Jiří Schwarz:
Citace: kolejník 24.07.2013, 11:01
....
Má D25d (8hod.) s jedním stykačem pro boiler.
V připojovacích podmínkách jsou dva stykače, ale v tom případě by musel mít samostatné přívody pro přímotopy, protože 4hod. by obvody byly bez napětí.
D45d je na 20hod.
Nechce tuhle myšlenku v klidu rozvést a upřesnit?
- jestliže je tafif D45d na 20 hodin, tak je jasné, že zbývající 4 hodiny jsou "blokované" spotřebiče vypnuté
- a aby v době, kdy jsou blokované spotřebiče vypnuté, fungovalo v domě to ostatní, je třeba, aby "přímotopy" měly samostatné rozvody až k místo "blokování"!
Jan Franěk:
Citace: kolejník 24.07.2013, 11:01
V připojovacích podmínkách jsou dva stykače, ale v tom případě by musel mít samostatné přívody pro přímotopy, protože 4hod. by obvody byly bez napětí.
D45d je na 20hod.
A v čem je problém? To mu to neumíte vysvětlit? :-\
AŤ se dívám jak chci, stále nevidím v jednání ČEZu problém. Vše je podle platných (už mnoho let) připojovacích podmínek. :-\ :-X :-\
Každá změna si žádá kontrolu stavu odběrného místa. Jedinou vyjímkou bylo, když zákazník prováděl druhou změnu po cca 3 měsících. To jsme obhájili celkem bez problémů. Ale čas tomu věnovaný stál pomalu to samé, jako nová revize a ušetřili bychom pár dní.
Radek Červený:
Citace: Jan Franěk 25.07.2013, 10:14
A v čem je problém? To mu to neumíte vysvětlit? :-\
AŤ se dívám jak chci, stále nevidím v jednání ČEZu problém. Vše je podle platných (už mnoho let) připojovacích podmínek. :-\ :-X :-\
Honzo, a čemu se divíš? Koukni na historii příspěvků "kolejníka" a budeš mít jasno ;)
Jirka Š. Svejkovský:
Už se mi stalo, že jsem paní marně přesvědčoval o nutnosti natažení kabelu pro HDO. Argumentovala tím, že jí paní u okýnka řekla, že nic takového nepotřebuje. Sehnala si jiného RT a šla žádat. Moc se pak divila, když se technik otočil na podpatku a odfrčel i z dvojtarifem.
Jiří Schwarz:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 25.07.2013, 17:10
...jí bytost u okýnka řekla, že nic takového nepotřebuje. ...
To mi něco připomnělo:
...dovolujeme si upozornit, že pro zkvalitnění našich služeb je hovor zaznamenáván.. .
... Skvělý. A dáte mi ten záznam k dispozici?...
... Toto našim zákazníkům nenabízíme, nejsme na to vybaveni. Vy ten záznam potřebujete? Proč?...
... Abych si mohl stěžovat, až mi budete tvrdit nějaký nesmysl jako minule vaše kolegyně...
...Tak moment, já vás přepojím na kolegu...
To nebyli energetici, ale jiná služba, kde "jedna operátorka" slibovala i to, co technici nedokázali v daném místě zrealizovat...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana