Je použit správný kabel na připojení zásuvky a zvonku?

<< < (3/7) > >>

Zdenek Hejčl:
Ano otázka v nadpisu je poněkud zmatečná.
Nekorigoval moderátor?  ;)

Ludvík Kubík:
Citace: David Hruda  21.07.2013, 22:51

Ale nějak mi ten nadpis zaseč nesedí k tomu textu, tak teď nevím...  :-\

Mě také ne. Proto jsem chtěl vědět, jestli se jedná o chybičku, nebo to tazatel myslí vážně. Hodně zákazníků, kteří mi volají, také nepozná jistič od chrániče. Proto se zákazníka třeba ještě pětkrát zeptám, než jednou odpovím.

Ludvík Kubík:
Ještě k těm obrázkům: Vidím tam, že kabel SYKFY 2x2x0,5 je přiveden do levé krabice (kde je ponechána rezerva bez přerušení) a končí v pravé krabici. Dále si myslím, že světlo není ovládáno pomocí relé 12V, jak zde zaznělo. Pane Vojnare, podáte doplňující informace?

František Šohajda:
Mimo dotaz....
Znám kolegu, dnes i RT který před cca 12 roky si na takový SYKFY 2x2x0,5 zapnul nouzově vrtačku cca 800W.....jen na dva dráty !.....a měl z toho pak i topení s kouřem než vyvrtal jednu díru do zdi .... :'( :'(

Takže věřím tomu, ža to tam mohl dát elektrikář (i RT ?).... >:D

Daniel Hudzík:
Citace: František Šohajda  22.07.2013, 10:59

Mimo dotaz....
Znám kolegu, dnes i RT který před cca 12 roky si na takový SYKFY 2x2x0,5 zapnul nouzově vrtačku cca 800W.....jen na dva dráty !.....a měl z toho pak i topení s kouřem než vyvrtal jednu díru do zdi .... :'( :'(

Takže věřím tomu, ža to tam mohl dát elektrikář (i RT ?).... >:D

Telekomáci si bežne vyrábali predlžovačky z mnohopárových SYKFY prípadne TCEKPFLE káblov. Dodnes sa válaju po ustredni.  (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana