Je vhodný proudový chránič pro zásuvku kotle?
Milan Hudec:
Citace: Lukáš Malík 17.07.2013, 16:36
Přemostit?? A proč proboha?? :o :o
To máte asi z horka, že?
Když je dům opuštěn, tak není třeba pro kotel chránič, protože to mimo zloděje nemá koho zabít.
Asi zima, že vám to nedošlo, že?
Lukáš Malík:
Ale nee, pohodička, klima funguje dobře ;)
Hlavně že tu na foru zastáváme teorii když už radit, tak nepsat blbosti nebo kraviny, nebo to laik, co se ptá, vezme vážně..
Tak proto s ptám.
Dobrý nápad, jak pojedu na dovolenou, hned přepojím kotel (a potažmo všechny lednice a mrazáky) v domu před chrániče (dance) (dance)
Milan Hudec:
Citace: Lukáš Malík 17.07.2013, 16:49
Hlavně že tu na foru zastáváme teorii když už radit, tak nepsat blbosti nebo kraviny, nebo to laik, co se ptá, vezme vážně..
Modelová situace, kterou jsem v drobných obměnách již mnohokrát realizoval:
Poslední odchází z domu (bytu), a stiskne vypínač, který odpojí (přes stykač apod.) veškeré nepotřebné okruhy v době nepřítomnosti (zapomenuté rychlovarky, žehličky, světlo v koupelně atd., známe to všichni) + přemostí FI od lednice/kotle atd., tudíž jsem nasazením FI pro lednici udělal maximum pro bezpečnost a přitom se nemusím obávat třebas vyteklého mražáku po návratu.
Může prosím uvést, co na tomto vidíte blbostí či kravinou?
Jiří Mudra:
Milan Hudec: nápad to určitě špatný není, souhlasím ale s námitkou L.Malíka, že to vypadalo jako rada typu "otevři rozvaděč a překlemuj chránič". Pokud se o to postará automatika vytvořená profesionálem, je to zajímavé řešení.
Milan Hudec:
Citace: Jiří Mudra 17.07.2013, 17:08
vypadalo jako rada typu "otevři rozvaděč a překlemuj chránič".
Aha, tak to se omlouvám, nenapadlo mne, že by to někdo mohl vzít z tohoto úhlu pohledu (poklona)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana