Je cena 30 tisic korun za hrubý materiál u domu o 8 místnostech adekvátní ?
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Hudec 15.07.2013, 13:45
Kapacitní proud rozvodů objektu obvykle bývá hned pod razítkem projektanta
Kde? :o
Kamil Novák:
Citace: František Šohajda 15.07.2013, 13:19
Nevím jestli je to ta správná osoba ?
Praxe mě naučila, že NE každý! :'( :'(
Pozn.: Jsou i výjimky .....ale jen
malé procento ! :-\
Přesně tak!. Bohužel. :(
Tomáš Žabka:
(poklona) za upřesnění (ohledně ochranných opatření), na školení od pana Kosmáka jsem slyšel odstavci v někde v legislativě, případně v normě, který toto popisoval (výpadek jednoho prvku, nesmí způsobit výpadek jiného) bohužel jsem si opět nepoznačil kde ho najít, tak jsem se domníval, že to je ten co jsem zmiňoval.
Chybami se člověk učí, ale musí sám chtít. A pokud ta chyba nikoho nic nestála tak o to je to lepší :-).
Jakub Janoušek:
Vždy, když mi v práci nahlásí co by chtěli udělat, tak už ví, že jejich pokud možno za tolik a tolik na mě neplatí a taky to bylo tím, že jsem se jednou spálil a pak mi v tom tak říkajíc vyprali hubu.
Základ je sehnat si ceny a udělat z toho úkolu něco reálného, nechat si nějaké procento navíc jako rezervu, aby bylo možné udělat nějaký ten dokup když se něco s prominutim p***re nebo je potřeba udělat lidově řečeno "tady tohle a tohle támhle".
Prostě pokud jde o to něco vyrobit nebo opravit, první krok by mělo být sednout si k netu, zjistit si kolik co stojí, se to dá sehnat a pak se teprve začít bavit o díle.
PS: Jako doporučení pro kabeláž mohu nadhodit firmu Helukabel. Já už tam odtud beru vlastě veškerou kabeláž pro firmu i na souromé záležitosti skoro rok. Ceny jsou jedny z nejlepších a spolupráce s nimi je dost příjemná. Hlavně se mi líbí jejich přehledný katalog a bohatý sortiment.
Kamil Novák:
Citace: Jakub Janoušek 17.07.2013, 18:07
Vždy, když mi v práci nahlásí co by chtěli udělat, tak už ví, že jejich pokud možno za tolik a tolik na mě neplatí a taky to bylo tím, že jsem se jednou spálil a pak mi v tom tak říkajíc vyprali hubu.
Tak to vás asi nikdo nenajde na, otravným spamy proslulém, nejlevnejsista vba.com
citace odtud :
Citace
“Koupili jsme starší dům a potřebovali jsme opravit celou elektřinu, našli jsme asi 56 elektrikářů s různými nabídkami, vyhrála u nás cena.”
Roman K. Plzeň
Kdyby tyto bláboly měly být od skutečného stavebníka, tak by se mu slušelo popřát silné nervy do budoucna. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana