Znáte tuto sajtnu echt EZeťáků?
Miroslav Minařík:
Vzpomínky budou mít pokračování!
Dnes jsem hovořil s dalšími přáteli z ostravských montáží, kteří řeknou o tehdejších praktikách podstatně peprnější zážitky, než ve vysílání posledním.
Toto plánujeme mezi svátky o Vánocích!
Docela se těším co praskne nyní!
(dance)
Miroslav Minařík:
Elmontex zakončil rok striptýzem
Striptýz, nic nového pod sluncem, ovšem ... Elektromontážn í firma působící již mnoho roků v ostravské aglomeraci, zakončila svůj montážní rok opravdu vesele. Po mnoha letech jsem se dostal do Ostravy. Neváhal jsem se zastavit na hotelu Elmontexu, kde je ubytovaná celá sqadra bývalých "ezeťáků".
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Znáte tuto sajtnu echt EZeťáků?
Miroslav Minařík:
Tak kromě Vietnamců z té fotky je pouze pět živých. A tři z nich budou o Vánocích vzpomínat o tom jak se chlastalo a kradlo ve jménu lepších zítřků! :-)
Jiří Novotný- Stryker:
Hezké čtení, jen co je pravda, navíc si myslím, že projít si "peklem" se na mnohých z vás v dobrém podepsalo. Jste schopni porovnávat co bylo a co je dnes a myslím si, že si toho dokážete i více vážit oproti dnešní generaci.
Navíc každý z vás přiznal okamžitě jistou praxi, ani to v dnešní době není samozřejmostí.
Toto se minulému režimu nedalo upřít, jakýsi systém výkuky, předávání si informací od starších, zkušenějších těm mladším atd., byť technologicky a materíálově jsou nesrovnatelné s dneškem.
Sám jsem to zažil a proto jsem si vždy těchto starých harcovníků vážil a pokud se někdo z této skupiny vyprofiloval v rev. technika, měl můj respekt!
Proto nám úroveň řemesla klesá a klesá. :(
Jan Bocek:
Citace: Miroslav Minařík 02.12.2014, 21:48
Tak kromě Vietnamců z té fotky je pouze pět živých. A tři z nich budou o Vánocích vzpomínat o tom jak se chlastalo a kradlo ve jménu lepších zítřků! :-)
Určitě bude síň slávy EZeťaků, kteří působili na Ostravsku. Ten snímek z dolní oblasti Vítkovic z velínu VP se povedl. V dalších oblastech byly další velké osobnosti EZeťaků. Osobně jsem znal stavbyvedoucí z oblasti závodu 2, Nové ocelárny a válcovny. Bez EZeťaků se neobešly velké stavby 60,70,80. let. Mnozí také zakotvili a pracovali v elektroúdržbác h. Byl to dobrý zdroj kvalitních pracovních sil pro elektroúdržby. Je na co vzpomínat. Akce dvacet občas byly, ale ta radost z vybudování velkých elektroobjektů, rozvoden, měníren....a těch tisíce kilometrů natahaných kabelů. A to, že bylo dost materiálů podle dobře dimenzovaných projektů.....t o bylo součásti doby. Vzpomínám na dobu, kdy se stavebníkům za symbolické ceny prodávaly nejen válcované nosníky, ale i kabely na stavbu baráků....ono se nekradlo, jen přemísťovalo.
Těším se na galerii, kdy mnozí zde přilepí fotografie.... ..
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana