Kde získat praxi s vyhláškou 50 §5 ?
Zdeněk Xman:
Moderator: mnohokrat opakovane tema. Nebudu to provazovat s obsahem a smazeme to hned po te co nekdo odpovi.
Zajímalo by mě, kde (nebo jak) získat praxi v případě, že mám vyhlášku 50 § 5. Ideálně v Praze. Jak jste to řešili vy, když jste měli 50 §5 a hledali jste praxi nebo zaměstnání?
Jiří Buben:
Citace: Zdeněk Xman 14.05.2013, 18:17
Moderator: mnohokrat opakovane tema. Nebudu to provazovat s obsahem a smazeme to hned po te co nekdo odpovi.
Zajímalo by mě, kde (nebo jak) získat praxi v případě, že mám vyhlášku 50 § 5. Ideálně v Praze. Jak jste to řešili vy, když jste měli 50 §5 a hledali jste praxi nebo zaměstnání?
Získání praxe
Kde: V zaměstnání
Jak: Tak že budete pracovat (samozřejmě i na sobě)
Jak jsem to řešil: Neohlížel jsem se na to co by vyhovovalo mě (místo zaměstnání, finanční ohodnocení - to stejně hned na začátku nebude nic moc), ale nechal jsem se zaměstnat a snažil se k práci přistupovat aktivně.
Lukáš Rotrekl:
Nesmí se dávat odkazy, ale inzertních serverů a zprostředkovat elů práce je plnej internet a nejvíc z nich je asi v Praze......
Zdeněk Xman:
Jde mi o to, že všude chtějí §6 s praxí, tak kde berou ty §5ky? :D
Lukáš Rotrekl:
Zkoušet, zkoušet, zkoušet.......
Nebudu mít problém vzít 5, když bude mít zájem něco dělat a nikoliv jen získat praxi......
A peněz dostane podle toho kolik udělá práce, je mě jedno, jestli je to §5 bez praxe nebo §8 s dvacetiletou praxí. Pokud firmě vyprodukují stejnou cifru, proč by nedostali stejně peněz.... Samozřejmě, že 5 musí počítat s tím, že stojí kus času ještě někoho, kdo na něj dohlíží, .....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana