Je nutné při rekonstrukci vyměnit i starou elektroměrovou skříň?
Jiří Schwarz:
Dnes dělat rekonstrukci a hledat si důvody proč tam nechat takový muzeální kousek?
Tady by spíše byla vhodná otázka "jak, co tam dát, jakou rozváděčovou skřňku, jak zkontrolovat a podle potřeby doplnit HOP,..."
Rozhodně nepřemýšlet o tom, jestli ano nebo ne.
Vít Rotrekl:
Citace: Jiří Schwarz 13.04.2013, 19:11
Dnes dělat rekonstrukci a hledat si důvody proč tam nechat takový muzeální kousek?
Tady by spíše byla vhodná otázka "jak, co tam dát, jakou rozváděčovou skřňku, jak zkontrolovat a podle potřeby doplnit HOP,..."
Rozhodně nepřemýšlet o tom, jestli ano nebo ne.
(jednicka) (jednicka) (jednicka)
Aleš Slezák:
Citace: Jiří Schwarz 13.04.2013, 19:11
Právě né dnes, ale za rok. Kdy mám naplánované zateplení fasády. Nechce se mi nyní dávat novou skříň, když bych to mohl za rok nechat udělat pěkně čistě při zateplení. Nechci jí tam ponechat na vždy, ale jen na ten rok.
Jedná se mi spíše o to, že když tu skříň tam nyní dám a poté budu zateplovat (zateplená provětrávaná fasáda) zeď se mi rozšíří o 20-30 cm - skříň by byla tedy pod touto vrstvou utopená. Takže by stejně následovala její přeinstalace.
Jak jsem psal - snad to zaplombují a když ne, tak snad půjde vyjednat časová výjimka.
Zdenek Hejčl:
Aha, ono nejde s tím počítat a skříň dát do úrovně budoucí fasády?
Případně dát kolem rozvaděče kousek zateplení?
Zrovna tenhle týden jsem to řešil a nechal dát kolem rozvaděče kousek zateplení, zedníci to zatáhli perlinkou a (beach)
Zbytek zateplení může dělat kdy chce...
Lukáš Rotrekl:
U provětrávané fasády to nebude tak jednoduché. ALe když se chce, tak jde všechno. Prostě jen je třeba počítat s tím, že za rok se rozvaděč vytáhne o 20-30 cm ven z fasády stávající.
Ono se to tam nechá teď, pak se fasáda odloží a rok, dva a pak budete řešit vyhořelý rozvaděč 23. prosince, protože lapne plamenem. Chtěl jsem přidat fotky podobného rozvaděče jako máte vy právě po zahoření, ale nemůžu je najít. Opravoval jsem jej právě toho 23. prosince.....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana