Je nutné při rekonstrukci vyměnit i starou elektroměrovou skříň?
Oldřich Morávek:
Bakelit a dřevo??
Já bych vám to nepřipojil a ani bych nečekal na technika distributora.
a/ rozvaděč jde vytáhnout na úroveň budoucí fasády
b/ elektroměrový rozvaděč bych se snažil dostat na hranici pozemku, aby mi nikdo "necoural" po zahradě, a RP do domu do přijatelných podmínek VV, aby mě výzbroj bez problémů přežila.
Jiří Schwarz:
Citace: Oldřich Morávek 13.04.2013, 21:53
...
b/ elektroměrový rozvaděč bych se snažil dostat na hranici pozemku, aby mi nikdo "necoural" po zahradě, a RP do domu do přijatelných podmínek VV, aby mě výzbroj bez problémů přežila.
K tomu se dá dodat jen jedno - nejlepší "věta" v celém diskusním vlákně (dance)
Aleš Slezák:
Bakelit a dřevo??
Já bych vám to nepřipojil a ani bych nečekal na technika distributora.
V domě je kompletní nová elektroinstala ce. Elektroměrová skříň je na hranici pozemku. Vše je v pořádku jen ta stará skříň to kazí.
Podle mě to ČEZu ani moc vadit nemůže, když jejich technici stejnou skříň připojí a ještě si na ní nechají udělat revizi. Nemluvě o tom, že tyto skříně jsou zde na domech běžné. Více jak 2/3 domů v okolních vesnicích jiné skříně nemá. Pokud by to zde, takto striktně dodržovali, tak je tady většina domů bez elektřiny.
Všem tedy (poklona) za názor - je zcela pochopitelný a to nekompromisně vyměnit.
Zdenek Hejčl:
Hmmmm, jezdíte stále ještě Trabantem, nebo máte něco lepšího, třeba Audinu, BMW, WW, nebo Mercedes?
Běžně se těmito auty jezdí, neříkám v jakém komfortu a bezpečnosti.
Zařízení podle mě, nevyhovuje současným připojovacím podmínkám a tak co chcete řešit?
Konečné slovo bude mít RT a připojovací technik ČEZ.
Přeji hodně štěstí... :)
raj:
Pokud plánujete výměnu později, tak bych distributora zkusil "ukecat".
Většinou se to formou zápisu že "bude uděláno později do ..." dá. (alespoň taková je moje zkušenost)
Tak tohle říct doma, jsem mrtvý muž.
Když jsem připojoval FVE, tak jsem ve sklepě "naháněl" 3 fáze po různých obvodech...
Sekání je u nás zakázané.
PS: Ale zatím se vždy podařilo ...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana