Jak vyřešit hromosvod na plechové střeše s vyhříváním okapů?

<< < (13/17) > >>

Radim Blaťák:
Ze svoji kanceláře v Olomouci vidím přímo na novou budovu přírodovědecké fakulty. Obrovská budova, která má na střeše jednu technologii za druhou, prostě střecha plná kovových ventilací, klimatizací a bůh ví čeho všeho a nad tím trčí uprostřed jeden aktivní jímač. Jinak prostě nic. Moc nechápu postup projektanta, ketrý navrhoval ochranu před bleskem. (zle)

...a já tady řeším blbé vyhřívání okapů.

když tohle projde na stavbě, ve které je najednou třeba 1500 lidí, tak nechápu co si tady dělám hlavu...

Milan Hudec:
Citace: Radim Blaťák  31.03.2013, 20:05

Ze svoji kanceláře v Olomouci vidím přímo na novou budovu přírodovědecké fakulty. Obrovská budova, která má na střeše jednu technologii za druhou, prostě střecha plná kovových ventilací, klimatizací a bůh ví čeho všeho a nad tím trčí uprostřed jeden aktivní jímač. Jinak prostě nic. Moc nechápu postup projektanta, ketrý navrhoval ochranu před bleskem. (zle)

...a já tady řeším blbé vyhřívání okapů.

když tohle projde na stavbě, ve které je najednou třeba 1500 lidí, tak nechápu co si tady dělám hlavu...

Pokud vím, tak celá Olomouc je chráněna aktivákem RCP centra naproti nádraží.

Jan Alin:
Aktiváky Krkonoše, Šumava a pro klidné svědomí ještě Krušné hory a Bílé Karpaty.  >:D o:-)

Lukáš Rotrekl:
Citace: Radim Blaťák  31.03.2013, 20:05

Zažívám podobné pocity dost často..... Pak si říkám, že to že to ostatní dělají blbě, neznamená, že to tak musím dělat taky... Pak sice vypadám občas jako blbec, když lovím informace ze zkušenějších kolegů a to kolikrát i opakovaně, než dojdu k tomu, že chápu proč má řešení vypadat tak jak vypadá, kolikrát švihnu stavařům s rozpracovaným projektem na stůl, že do tohoto mě nedotlačí..... ...,  ale snažím se stát si na svým.... Stačí, že na stavbě pak vzniknou průsery, který se nepovede uhlídat nebo který se na papíře nepovede odhalit .......

Radim Blaťák:
Citace: Milan Hudec  31.03.2013, 20:18

Pokud vím, tak celá Olomouc je chráněna aktivákem RCP centra naproti nádraží.

Jo Jo, RCOčko ho má taky. A taky myslím fakultní nemocnice.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana