Bude mi k něčemu zlevněný předřadník k Tesla RVI 2000W?
repty:
Při jedné příležitosti jsem si dříve zakoupil zmíněnou výbojku. Účelem bylo spíše experimentován í, než praktické využití.
Prodejce výbojku nalezl na půdě, poslal ji dále do světa bez jakékoliv záruky funkčnosti.
Dostalo se mi nabídky zakoupit nový 2000W předřadník za 1500Kč (doporučená cena 6000Kč), likvidace skladu.
Záruka vrácení peněz.
Přiznám se, že v problematice jsem naprostý laik.
Rád bych si nechal poradit.
Jiří Schwarz:
To musíte vědět vy, jestli pro to najdete využití, kde si sám sobě zdůvodníte ty náklady.
Já bych to v tuto chvíli nekupoval, protože to nepotřebuji a už tam mám "plnou půdu věcí, co by se mohly někdy hodit". A jak říká jeden člověk a opačným pohledem - nejlepší je (vy)hodit to hned
Trochu mi to připomíná správný český přístup - "...no nekupte to, když je to tak výhodné..."
David Hruda:
Jestli to máte kam dát a máte i na zaplacení spotřeby, tak vám to k něčemu bude. Jestli ne, pak vám to k ničemu nebude... ::)
Napadá mě pro domácí použití jen jeden případ, pokud si svítíte na "zahrádku" , ale tenhle typ prý taky není úplně ideální. ;)
Chápu, že když jste do toho něco investoval, tak teď hledáte nějaké zdůvodnění, ale takhle jste se měl ptát sám sebe předtím. :)
David Hruda:
Beru zpět poslední větu, teď jsem si všiml, že jste teprve ve fázi nabídky.
Jiří Kubík:
K téhle výbojce je třeba ještě také tyristorový zapalovač se třemi vývody.
Ten už doufám máte.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana