A-Z ELEKTRO leden/únor 2013

(1/2) > >>

Tým Elektrika:
První letošní číslo odborného specializované ho časopisu A-Z ELEKTRO přináší na svých stránkách přehled novinek a trendů pro rok 2013, množství tematických článků i neotřelých pohledů na dění v oboru.
Časopis se věnuje pozvánkám na významné oborové veletrhy v Čechách i blízkém zahraničí, ale také ohlédnutí za významnými expozicemi, jakou byl třeba první letošní veletrh spotřební elektroniky v Las Vegas.
Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Radek Červený:
Nic. Na domovní schránce mám napsané Reklamní tiskoviny ne, nebavilo mě furt tahat tu hromadu bordelu ven.
Ze stejného principu jsem vytěsnil i tento časopis z oblasti mého zájmu, kupovat si reklamní buletin za peníze může jen blázen. Navíc je na papíře, kterým se nedá zatápět v kotli  ;)

Opravdu nic jiného než seskládané PR články jsem v tomto časopise nenašel. Nikdy mi to nic nedalo. Bohužel. A není to problém jen tohoto časopisu.

Rozmahel Vladimír:
Stejné pocity mám každý rok, když přijde prodloužení předplatného časopisu Elektro. Nakonec zatím vždy zjihnu.  (wall)

Jan Alin:
Taky už za reklamy bez přidané hodnoty skutečných informací neplatím. Když reklama přesáhne polovinu tiskoviny, přestávám se toho dotýkat, abych se nenakazil.  ;)

Václav Třetí:
to kol. Červený:

Papír některých reklamních tiskovin je již tak kvalitní, že se s ním zatápět nedá, obsahuje mnoho mastku a plavené křídy a pokud ho dáte do kotle, vyhrabáváte z roštu "plechový" popel.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana