Pán Červený, vážim si vás, ako odborníka. Ale aj laici - neverifikovaní účastníci diskúzie sme účastníci a všetko čo len trochu súvisí s elektrikou sem asi podľa môjho názoru patrí. Občas tu diskutujeme a aj verifikovaní o nesmrteľnosti chrústa a pre spestrenie diskúzie to naozaj nikomu nevadí.
Dávám vám zapravdu, záleží na úhlu pohledu. Je pravdou, že úroveň diskuzí se za posledních X let posunula někam jinam a spousta kamarádů z Clusteru už do nich z tohoto důvodu už nepřispívá v takové míře jako dřív. Je nutno také říct, že úroveň diskuzí neurčuje provozovatel portálu, ale jeho návštěvníci.
Víte, jsem zvyklý řešit desítky problémů denně a aby to člověk zvládl, musí pracovat nejen na nějaké odborné úrovni, ale hlavně efektivně. Řešení s vysokou mírou efektivity jsou dnes základní podmínkou k přežití.
Jsem zvyklý fungovat tak, že pokud mi soused vrátí čerpadlo, které poškodil, oslovím odbornou opravnu v okolí a nechám zpracovat kalkulaci opravy. S tou budu dále pracovat. Tlachy na nějakém portále o tom, co by to mohlo stát, Franta to udělá za tolik, Pražák za tolik a machr v Košicích za tolik a ještě jedna paní povídala tento problém nevyřeší a efektivita je tím pádem nulová.
A pokud chtěl tazatel pokecat o tom, jaký je soused lotr, když mu rozbil čerpadlo, bylo snad vhodnější volit nějakou diskuzi na bulvárním portále.
Nezlobte se na mě, každý asi máme jiné myšlení a jinak naprogramovaný HW, proto mi tyto otázky hlava nebere. Pokud bych řešil tyto problémy tímto způsobem, pracoval jsem dnes stále v Kolbence