Akú kompaktnú žiarivku zvoliť do obývačky?

<< < (3/8) > >>

Ján Garaj:
Citace: Fuk Tomáš  13.02.2013, 18:15

Horníci si brávali do dolu kanárka, dnes si budeme nosit do obchodu netopýra  :D

Kanárkov ale bolo tak asi dva druhy, ale netopierov a ešte sú aj chránení a ostatné zistenie anglických vedcov je, že prenášajú SARS. Tak s tým by som zaobchádzal opatrne.

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec  13.02.2013, 17:51

Můžeš naznačit, jak to v obchodě poznám?

Vzhledem k tomu, že je to psáno kurzívou, je nutno to brát s jistou nadsázkou...
Ale faktem je, že jsem se již několikrát setkal s tím, že to dokáže zahltit vstup přijímače a když jsem se s tím setkal u kamaráda poprvé, řešili jsme to několik dní, než jsme na to přišli.
Přišel jsem na kafe, pokecal, ukázal jak ovladač po výměně baterek funguje a večer telefon - už mi to zase nejde...!

Ján Garaj:
Citace: Jiří Schwarz  13.02.2013, 19:39

Vzhledem k tomu, že je to psáno kurzívou, je nutno to brát s jistou nadsázkou...
Ale faktem je, že jsem se již několikrát setkal s tím, že to dokáže zahltit vstup přijímače a když jsem se s tím setkal u kamaráda poprvé, řešili jsme to několik dní, než jsme na to přišli.
Přišel jsem na kafe, pokecal, ukázal jak ovladač po výměně baterek funguje a veřer telefon - už mi to zase nejde...!

Je to úplne jasné. Raz rozdávate čokolády, teraz je to kafe, čo to bude nabudúce? Toto je na mňa zložitejšie. Mne ovládač od televízora schovali a môže mi to obsluhovať len prostredný vnuk.

Roman Paholík:
Vidím že sme tu trochu odbočili od témy. Buď je táto téma nezaujímavá, alebo nikto nevie poradiť vhodnú úsporku. V každom prípade, asi sa viac oplatí kupovať lacné úsporky 8)

Ján Garaj:
Toto je nezáväzná diskúzia, kde vám nikto nič nemôže ani rozkazovať a ani zakazovať. Je len na vás, aký spotrebič=svetlo si kúpite. Možno váš dotaz bol tak dôležitý, akú pozornosť mu venujú lepší odborníci, ako som ja. Ja len tzv. podj.. provokujem. A občas mám úspech. Keď mi vynadajú.(Alebo dostanem - )

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana