Jakou zvolit přepěťovou ochranu pro rodinný domek?

<< < (32/33) > >>

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  11.03.2013, 14:43

Bych to nijak nehrotil a řídil se hodnotou vlnolamu, tři čtvrtiny výrobců ji neznají vúbec, tudíž je pro neznalost vyloučím a z těch zbylzch vyberu s nejlepším parametrem

Papír snese všechno...... ;D ;D
Pokud to asi nezměří akreditovaná zkušebna, může taková hodnota být pro spoustu lidí vymyšlená.
Lidi už dnes moc nevěří ničemu.....I když ukážu katalog. :'(
PS:Já to nezpochybňuji, ale jsou zákazníci kteří jsou chytřejší jak výrobce... (zle)

Miroš Jan:
PS:Já to nezpochybňuji, ale jsou zákazníci kteří jsou chytřejší jak výrobce...

Tak takovou zkušenost, mám také Františku.

Milan Hudec:
Jde o můj hrubý odhad a Honzu Hájka prosím o případnou opravu, čistokrevné jiskřiště 95%,  v serii s varistorem 60%,  varistor 40%

ACEOF ACES:
Citace: Petr Černoch  11.03.2013, 08:55

Jak jsem psal o 5 stránek dřív, v podstatě mám vybrané tři favority pro první stupeň a ke štěstí by mi stačilo, kdyby se tam například ten Dehn cenově přiblížil Citelu. Potom by nebylo co řešit  :)

1. CITEL DS253VG-300
2. DEHN DV M TNC 255
3. SAL.TEK FLP-B+C MAXI VS/3

Citace: Petr Černoch  11.03.2013, 09:37

Čistě podle papírových parametrů mi ten Citel přijde srovnatelný s Dehn. Taky používá varistor a jiskřiště a dokud je neuvidím vedle sebe po zásahu blesku, těžko se věří tvrzení jak je Dehn lepší. Tím nechci tvrdit že není, jen mi to připomíná propagandu kolem výrobků Apple...

http://...

Citace: Petr Černoch  11.03.2013, 10:48

Kdyby byl rozdíl mezi Dehn a Citel 2000,- tak to neřeším . Ochranu pro TN-C od Citel jsem našel za necelých 8000,- od Denh nejlevněji za skoro 15000,- to už mi přijde jako docela zásadní rozdíl a proto mě zajímá, zda je tak vysoká cena opravdu obhájitelná 2x vyšší kvalitou, nebo lépe, 2x vyšší šancí na spolehlivé zabránění škod.

Zde jste na domácím hřišti DEHN.
A jestli se tu ptáte, kdo vyhraje?
No přece DéHN, DéHN.

Jan Hájek:
Citace: ACEOF ACES  13.03.2013, 09:21

Zde jste na domácím hřišti DEHN.
A jestli se tu ptáte, kdo vyhraje?
No přece DéHN, DéHN.

Tady je to hřiště i jiných výrobců, jen mají líné hráče. Ten výše zmiňovaný, ale na toto hřiště nepřispívá ani korunou, na rozdíl od těch s línými hráči.

Vše je o informacích, pokud bych naše výrobky neznal a nevěděl jak je použít, nedokázal bych to nikomu vysvětlit. Každý zákazník se rozhoduje na základě informací a vlastních zkušeností, pokud něco nezná a nemá k tomu relevantní informace, logicky si na to nevsadí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana