Jakou zvolit přepěťovou ochranu pro rodinný domek?
Jan Hájek:
Citace: Pavel Horský 11.03.2013, 09:45
...... a to srovnání řečené profesionální cestou by nebylo?
S připrovnáním bagety se asi nikdo moc nespokojí.
Nojo Pavle, ale to profesionální srovnání již bylo na začátku od té doby se to točí stále dokola.
František Šohajda:
Dnes chodí především cena...bohužel?? Takový je dnes život ? :'( Asi to nezměníme!!
Díval jsem se na CITEL (zájímají mě věci kolem :)) a dávají 10 let záruku ....i když cena je skoro srovnatelná s DEHN.....u zákazníka se těžce obhájí i cena větší o 2000.-Kč...?
Mají nějakou vývojovou hvězdu s označením VG ?
Petr Černoch:
Kdyby byl rozdíl mezi Dehn a Citel 2000,- tak to neřeším . Ochranu pro TN-C od Citel jsem našel za necelých 8000,- od Denh nejlevněji za skoro 15000,- to už mi přijde jako docela zásadní rozdíl a proto mě zajímá, zda je tak vysoká cena opravdu obhájitelná 2x vyšší kvalitou, nebo lépe, 2x vyšší šancí na spolehlivé zabránění škod.
Vít Rotrekl:
Když si koupíte auto za 200 tis.Kč a auto za 400 tis.Kč, myslíte že bude stejná pasivní bezpečnost? Tohle je podobné. Na auta tu máme nějaké EURO NACAP testy a odmění je hvězdami. Bohužel svodiče a přepěťovky jsou oproti autům okrajová záležitost, tak to nikdo nezávisle testovat asi nebude.
František Šohajda:
Citace: Petr Černoch 11.03.2013, 10:48
Kdyby byl rozdíl mezi Dehn a Citel 2000,- tak to neřeším . Ochranu pro TN-C od Citel jsem našel za necelých 8000,- od Denh nejlevněji za skoro 15000,- to už mi přijde jako docela zásadní rozdíl a proto mě zajímá, zda je tak vysoká cena opravdu obhájitelná 2x vyšší kvalitou, nebo lépe, 2x vyšší šancí na spolehlivé zabránění škod.
To jsem dával jako příklad...
Ale když jsme u CITELu ,podobná ochrana stojí cca 12 500.-Kč , Dehn cca 14500.-Kč... ;D ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana