Jakou zvolit přepěťovou ochranu pro rodinný domek?
Jiří Schwarz:
Citace: Jan Hájek 11.03.2013, 09:14
...
Jak vypadá DEHNventil uvnitř je vidět zde:
...
To je hezké, ale naprostá většina lidí se nevyzná v technologii tak, aby mohli z takového obrázku poznat kvalitu.
Nebylo by nějaké "video" co udělá svedená špička "na hraně" s "pořádným jiskřištěm", co udělá s plynovou přepěťovkou, co udělá s varistorem...
Petr Černoch:
Čistě podle papírových parametrů mi ten Citel přijde srovnatelný s Dehn. Taky používá varistor a jiskřiště a dokud je neuvidím vedle sebe po zásahu blesku, těžko se věří tvrzení jak je Dehn lepší. Tím nechci tvrdit že není, jen mi to připomíná propagandu kolem výrobků Apple...
http://www...
Jan Hájek:
ČSN EN 61643-11 platí pro všechny svodiče typ 1 a předpokládám, že sice s odřenýma ušima, zkouškami prošla většina výrobků značek s historií.
Rozdíl je stejný jako když si koupíš bagetu s pěti hvězdičkami za třetinu ceny panzeru se čtyřmi, nejenom, že si při kolizi přeješ ten panzer, ale po pěti letech jezdí stále se stejným motorem a převodovkou bez barevné hudby na palubní desce. A to má ta bageta papírově i lepší parametry.
Pavel Horský:
...... a to srovnání řečené profesionální cestou by nebylo?
S připrovnáním bagety se asi nikdo moc nespokojí.
Jan Hájek:
Citace: Petr Černoch 11.03.2013, 09:37
propagandu kolem výrobků Apple...
Na propagandu jsem věřil do té doby, než jsem přešel a pochopil co na nich ostatní mají, alespoň stran telefonu.
PS: Schválně, proč neběží videa na Elektrika.Tv na SW od Adobe?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana