Mohu použít místo původního hliníkového měděný CYKY stejného průřez?
Jozef BABJAK:
Pán Schwarz vám dal stručnú ale vyčerpávajúcu odpoveď, za ktorej trefnosť mu tlieskam. Keďže mám ale neodbytný pocit, že tak či tak si to urobíte po svojom, odpoviem len na priamo položenú otázku: kábel nahraďte káblom CYKY-J 5x4mm2.
Ján Garaj:
Citace: Jozef BABJAK 13.02.2013, 09:37
Pán Schwarz vám dal stručnú ale vyčerpávajúcu odpoveď, za ktorej trefnosť mu tlieskam. Keďže mám ale neodbytný pocit, že tak či tak si to urobíte po svojom, odpoviem len na priamo položenú otázku: kábel nahraďte káblom CYKY-J 5x4mm2.
Prečo nie hneď 5x6 ?, To záleží od niekoľkých podmienok, kde bude ten kábel ukončený? Začiatok je asi v tom rozvádzači? Naozaj? Alebo bude spojka v stene? Kde bude koniec? To je tiež veľmi dôležité. To sú tie najzákladnejši e a prvé podmienky, ktoré treba ale naozaj vyriešiť. Inak to nemá naozaj zmysel. Alebo to rieši takto? Veď mi to poradili elektrikári. Ja takýto radca naozaj nechcem byť. A ako vidno ani veľa iných nechce takto radiť.
Milan Hudec:
Nebo přejdu do TT, dance
IM:
Citace: Jozef BABJAK 13.02.2013, 09:37
Keďže mám ale neodbytný pocit, že tak či tak si to urobíte po svojom, odpoviem len na priamo položenú otázku: kábel nahraďte káblom CYKY-J 5x4mm2.
(no)
Ján Garaj:
Citace: Milan Illek 13.02.2013, 11:46
(no)
Vy ste mi toho smajlíka zobrali? Tak som ho chcel dať a už tam nie je. Je to od vás výstižné. Čo iné sa už dá ku tomu dodať. :(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana