Aky pouzit prierez vodica od RE do domu?

<< < (13/20) > >>

Ján Garaj:
Citace: otazka  14.02.2013, 12:05

Projekt je robeny pre stavebne povolenie (nie je to realizacny projekt),  preto tam nie su vsetky udaje. Ak bude zaujem, mozem kusok zo schemy odfotit a umiestnit tu (pre neveriacich).

Na stavebnom úrade boli úplní slepci a totálni blbci, akých sa snažíte tu robiť aj z nás. Predložte ten paškvil, o ktorom tvrdíte, že je to projekt.
Bolo by dobré aj s viditeľným razítkom stavbeného úradu. To by bolo potešenie. Ak ho vôbec máte.

Ján Garaj:
Citace: Vladimír Huba  15.02.2013, 01:08

Vypadá to tak, že pre jednu nepodarenú prípojku sa začnete vyzývať na súboje.
Už aby CENELEC spustila nejakú novú sériu noriem, na ktorých by sme sa vyzúrili.

Jediný, koho som upozorňoval, že si na neho počkám bol Dano Hudzik. Aj to ale len s flaškou. Ale on chcel Borovičku a ja Becherovku, tak ku tomu stretnutiu zatiaľ nedošlo. Ale keď sa dohodneme, tak si ho nájdem. Výsledok zverejní ten kto to zvládne.Inak som sa nikomu ničím nevyhrážal. Naozaj.

Roman Koys:
Rozhodnute, bude prierez 10. Dakujem vsetkym. A vyuzijem moznost a opytam sa na uzemnenie, Pouzijem pasovinu FeZn 30/4 a z nej vyvod FeZn 8mm2. Ako sa ma pripojit zvod na pasovinu? V projekte je napisane zvaranie, v diskusiach na nete odporucaju spojky. Ktory je kvalitnejsim spoj? Zvar alebo spojka? Ak zvarat, tak cim ? Elektrodou a oblukom ? Dakujem.

Milan Hudec:
Citace: otazka  27.02.2013, 16:31

Rozhodnute, bude prierez 10. Dakujem vsetkym. A vyuzijem moznost a opytam sa na uzemnenie, Pouzijem pasovinu FeZn 30/4 a z nej vyvod FeZn 8mm2. Ako sa ma pripojit zvod na pasovinu? V projekte je napisane zvaranie, v diskusiach na nete odporucaju spojky. Ktory je kvalitnejsim spoj? Zvar alebo spojka? Ak zvarat, tak cim ? Elektrodou a oblukom ? Dakujem.

Na uzemnění se používá materiál nazývaný nerez.

Lukáš Malík:
Citace: Milan Hudec  27.02.2013, 17:47

Na uzemnění se používá materiál nazývaný nerez.

Nebo taky FeZn  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana