Plánovanie prerábky el. rozvodu v paneláku. Môže to tak byť, alebo nie?
Michael Tejčka:
LOL. Že se s myčkou nepočítá je opravdu výtlem, během své ne tak dlouhé praxe jsem se několikrát setkal s tímto názorem, načež mi po roce zákazník volal že si to s myčkou rozmyslel a jestli by to nešlo nějak dodělat. Už cca 2 roky jsem nekompromisní a samostatnou zásuvku pro myčku lidem většinou přes počáteční nesouhlas stejně vnutím.
PS.: Nevidím důvod proč netahat přes stoupačku, pokud to bude pěkně udělané a svazek vyvázaný případně zaomítnutý. Doufám že koupím další mínusy :(
Ad pan kolega Schwarz - omlouvám se nechal jsem se zřejmě unést ;) , tazatel si jistě nechá zpracovat projekt od autorizované osoby a rozvody mu jistě bude dělat odborník, nemám pravdu?
Jan Franěk:
Citace: Michael Tejčka 10.02.2013, 18:16
.. tazatel si jistě nechá zpracovat projekt od autorizované osoby a rozvody mu jistě bude dělat odborník, nemám pravdu?
Nemáte. Kdyby opravdu zamýšlel někoho oslovit, udělal by to a dostával by informace přímo od něj a ne z diskusí.
Maximálně by si zde ověřoval některé informace, případně doporučené postupy, materiály a tak podobně.
Juraj Pavlovič:
Píšem to tretí krát, že mi ide iba o poradenie, usmernenie, samozrejme, že to bude robiť všetko odborník. Chcem sa iba vyhnúť takej veci, že ja to chcem nejako, ale tak sa to nedá, tak vy ma usmerníte, že takto by to bolo OK, a nebude mi radiť len jeden človek, ktorý by to spravil tak, ako sa jemu chce a je mu jednoduchšie.. .
Bývame v tom byte krátko, nepoznám nikoho v okolí, nemám mať od koho odporúčania na dobrého elektrikára. Preto vás žiadam o rady tu. Len mi je ľúto, že to musím niektorím písať 14x.
Na jar, leto je v pláne zateplovanie/rekonštrukcia paneláku, možno by sa to robilo "jednou špinou" a obyvatielia by možno zniesli aj drážkovanie, keby tam robili buchot aj iní majstri :)
Jozef BABJAK:
Pán Pavlovič, môžete ma so svojím problémom kontaktovať mimo fórum na emailovú adresu jozef.babjak@gmail.com, ak máte záujem. Tu vám poradím len toľko: napriek tomu, že ste o svojej elektroinštalá cii zjavne premýšľali, čo je dobre, váš nedostatok skúseností aj znalostí viedol k náčrtu, ktorý je vskutku mizerný, dalo by sa povedať, že tragický.
Ján Garaj:
Citace: Jozef BABJAK 11.02.2013, 09:45
Pán Pavlovič, môžete ma so svojím problémom kontaktovať mimo fórum na emailovú adresu jozef.babjak@gmail.com, ak máte záujem. Tu vám poradím len toľko: napriek tomu, že ste o svojej elektroinštalá cii zjavne premýšľali, čo je dobre, váš nedostatok skúseností aj znalostí viedol k náčrtu, ktorý je vskutku mizerný, dalo by sa povedať, že tragický.
Ak je len laik a odvážny zdatný, tak je to celkom dobré. Ale pánovi Babjakovi napíšte, nikoho nezatracujem. Každá rada a ešte od ochotného odborníka je nad zlato.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana