Kde konkrétně může být vliv BC3?
Milan Hudec:
Kolegové, nestačím se divit, praktický život velkokuchyně jsem zažil a se stoly se běžně hýbalo, takže to rozpažování rukou tak jedině na křižovatce, dance
Milan Karvánek:
Osobně jsem se setkal s BC3 v kotelnách na uhlí, takové ty staré "hluboké" co mají kotel na dně o patro níž a nasypávají se zvrchu právě z celokovového "mezipatra" a to platí většiou i po modernizaci na plyn, kdy to kovové mezipatro zůstane, instaluje se malinkatý plynový kotel a ze zbytku je "sklad". Tam prostě obsluha chodí po té celokovové podlaze s kovovým zábradlím.... viz kol. Nosek.
V kuchyni a to ani veliké, jsem ještě BC3 v žádné TD neviděl, no třeba se časy mění....
Milan Hudec:
Ano, souhlas, navíc bych měl coby projektant velké starosti co s odsavačem par a jeho vztahem k hromosvodu
Rozmahel Vladimír:
Milane, vliv který popisuješ je BC4.
Kamil Novák:
Citace: Milan Karvánek 02.02.2013, 21:47
1) Osobně jsem se setkal s BC3 v kotelnách na uhlí, ...
2) V kuchyni a to ani veliké, jsem ještě BC3 v žádné TD neviděl, no třeba se časy mění....
ad 1) Takhle si vliv BC (a už je detail jestli 3 nebo 4) představuji i já.
ad 2) Já taky ne a proto jsem toto vlákno vlastně založil.
Citace: Milan Hudec 02.02.2013, 21:36
Kolegové, nestačím se divit, praktický život velkokuchyně jsem zažil a se stoly se běžně hýbalo, takže to rozpažování rukou tak jedině na křižovatce, dance
To bývávalo.
Dnes se prakticky výlučně kuchyně projektují a následně sestavují na míru a to zejména stoly a jiné odkládací plochy.
Navíc se k vestavěným dřezům a výlevkám (které musí být min. 4) vedou odpady a přívody vody, na stoly a police se na místě instalují zásuvky atd.
Tudíž nějaké zásadní přemisťování už není možné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana