Opravdu nikdo nepotřebuje pomocného elektrikáře?
Kamil Novák:
Dnes mi přišla informace o akci Stáže ve firmách.
Ze zvědavosti jsem proklikal všechny kraje a zdá se, že nikdo z elektromontážn ích firem nebo OSVČ v oboru nepotřebuje pomocníka. A to zdarma!
Vzhledem k tomu, že ve svém okolí znám několik montážníků, kteří "nestíhají", tak tomu nerozumím. :-\
Podrobnosti na wwwpuntikstaze vefirmachpunti kcz.
Miroslav Minařík:
Citace: Kamil Novák 29.01.2013, 16:03
Dnes mi přišla informace o akci Stáže ve firmách.
Ze zvědavosti jsem proklikal všechny kraje a zdá se, že nikdo z elektromontážn ích firem nebo OSVČ v oboru nepotřebuje pomocníka. A to zdarma!
Vzhledem k tomu, že ve svém okolí znám několik montážníků, kteří "nestíhají", tak tomu nerozumím. :-\
Podrobnosti na wwwpuntikstaze vefirmachpunti kcz.
A co umí ti lidé zdarma?
Už slyším, jak se někdo otravuje s brigošem. Třeba ale umí ...
František Šohajda:
Nic nové pod sluncem...
Dcera také dělala cca 4 měsíce úplně zdarma jako řadový kmenový pracovník (před diplomkou)....
Ti tu dobou brali pěkné "prachy"...ona si platila všecno sama...(z mého ;))
Je fakt že čekala na místo po důchodkyňi.. (dance)
Kamil Novák:
Citace: Miroslav Minařík 29.01.2013, 16:33
A co umí ti lidé zdarma?
Už slyším, jak se někdo otravuje s brigošem. Třeba ale umí ...
Jestli jsem správně pochopil, tak u obsolventů je to jasné - možná něco vědí, ale prakticky toho asi moc neumí.
U lidí z "pracáků" půjde asi o nějaké rekvalifikanty a tam to bude stejné. Možná s tím rozdílem, že někteří z nich se skutečně něco chtějí naučit.
Vzhledem k tomu že tu praxi nebudou mít nijak placenou, tak bych předpokládal, že mezi zájemci by měli převažovat ti, kteří (snad) vědí co chtějí. (funny)
Radek Červený:
Ona je s takovým pomocníkem také pěkná honička. Buďto bude sekat drážky a podržtaška, to mu ale asi moc nedá, nebo se dostane i k něčemu jinému, ale pod trvalým dozorem, a to stojí jaksi peníze, že ano....
Ne vše co je zdarma je výhodné, jedna ze základních životních pouček ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana