Jak bezpečně a efektivně vybíjet prebytečnou energii?

<< < (5/8) > >>

Ján Garaj:
Citace: Daniel Hudzík  24.01.2013, 13:26

Teply rybnik moze prilakat viac plavajucich zien :)

Ej Dano Dano, aký teplý, veď Milan napísal ohřátý a to je aj na Slovensku len ohriaty a nie teplý.

Honza5:

Kdyz se na vyvojarskem foru nekdo pta, jak neco naprogramovat, tak nikdo neceka, bude vsem vysvetlovat v jakem software to chce pouzit.
Kdyz se bavi zahradni architekti o postupech ve svem oboru, asi nikdo neceka, ze budou zverejnovat, pro koho tu zahradu kdo dela.
Obdobne se tady ptam na (z meho pohledu jasne) definovany problem a nemyslim, ze kohokoliv musi zajimat, k cemu to chci pouzit v praxi.

To ze si nekdo neumi predstavit jiny nez nelegalni ucel, jen leccos vypovida o zpusobu jeho mysleni a je mi to fuk.

Ve vsi slusnosti prosim o radu lidi, ktere obor bavi, a bud mi k tomu chteji nebo nechteji neco rict.

Na druhou stranu je uplne legitimni postup, ze nekdo zde ma napad, jak muj problem vyresit a chce za to penize - s tim nemam zadny problem.
Napiste mi parametry vaseho reseni (umim sestrojit to a to, za tolik casu, tolik penez a bude to mit takove vlastnosti) a cenu, a kdyz me to bude z popisu zajimat, muzeme se o tom seriozne obchodne bavit.

Ján Garaj:
Tak tam máte pána Alina. Je to podľa mňa správny fachman a vyjadril sa vám konkrétne. Ja so iba neplatený provokatér na tomto fóre. Priznávam sa bez vedľajších pohnútok. Aj takí predsa na svete sú.

Fuk Tomáš:
Citace: Honza5  24.01.2013, 14:18

Obdobne se tady ptam na (z meho pohledu jasne) definovany problem a nemyslim, ze kohokoliv musi zajimat, k cemu to chci pouzit v praxi.
Z odpovědí sám vidíte, že problém jste definoval velmi nejasně.
Chcete energii mařit, anebo akumulovat? Z toho vyplyne, do čeho ji cpát.
Uvedl jste, jaké výkony uvažujete, ale neuvedl jste, po jak dlouhou dobu (tj. jaká má být kapacita).
Atd. atd.

Ján Garaj:
Citace: Honza5  22.04.1974, 23:55

To ze si nekdo neumi predstavit jiny nez nelegalni ucel, jen leccos vypovida o zpusobu jeho mysleni a je mi to fuk.
Ve vsi slusnosti prosim o radu lidi, ktere obor bavi, a bud mi k tomu chteji nebo nechteji neco rict.

Ve vší slušnosti vám aj pán Fuk napísal a to veľmi slušne čo si o Vašom zadaní myslí. A moje myslenie sa v tomto prípade naozaj opiera  o trestný zákonník, ak viete čo to je. Tak som si pomyslel, že by stálo za to pozrieť śa na Vaše zelené bonusy, kam ich presúvate. Skúsime to? Alebo budete schovaný za nejakou pseudo prezývkou. Skúste si dať ale inú už máte druhú a Honza to ma trochu naozaj uráža. Radšej si tam nechajte ten "Amatérsky vybíječ" Je to pre vás výstižnejšie.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana