Je možné použít starý plechový rozvaděč pro domácí rozvody ?
Ján Garaj:
Tak chcete rozpočet? Ale za ten sa už naozaj platí. Inak odhad minimálny je 30000,-Kč. A to som jeden z najlacnejších. Neviem, čo ďaľšie sa tam objaví, keď začnete búrať otvory a nespadne niečo tak náhodou? Ten preklad a podobne.Bude sa rekonštruovať aj prípojka? Dajte objednávku a možno sa aj dohodneme.
Jan Blažíček:
Promiňte, pochopil jsem správně, že chcete peníze za rozpočet (nabídku)?
Ján Garaj:
Vážený pane, ak chcete vizy, tak na to nepotrebujete, rozpočet, lebo po zmene daňových zákonov budú už ceny iné. To len tak na začiatok. Na tomto diskuznom fóre sa nezjednávajú poptávky a nabídky. Pre Vašu orientáciu v cenách, myslím si Však, že ich viete dosť dobre alebo ste o nich dosť dobre informovaný, som vám urobil veľmi presný rozpočet na RE - pilier Holoubkov. Na ostatné Vami poskytnuté biedne podklady, som vám ponúkol biednu cenu do 30000,-Kč. Ťo je prosím nabídka. Ďalej sa tu už nemáme čo baviť, aj tak neviem čo mi urobí moderátor. Tak naozaj, ak chcete položkový rozpočet, mali by ste mať ku tomu aj nejaký projekt a VV(výkaz výmer) Na to je emailová adresa, ktoréhokoľvek kolegu tu diskutujúceho. Tak sa prosím obráťte na kohokoľvek a uvidíte za čo vám to urobia.
Daniel Hudzík:
K povodnej otazke: je mozne ho pouzit ale jednoduhsie, lacnejsie a bezpecnejsie bude pouzit rozvadzac novy.
Ján Garaj:
Tak ste ďaľší, p.Hudzík, ktorý radí to isté. Ak použije pôvodný a začne robiť rekonštrukciu bez pohnutia elektromeru, môže poškodiť aj to čo sa poškodiť skoro nedá(aspon na prvý pohľad)Ak začne s novým rozvádzačom, nestačí len to, ale musí pokračovať až až.. aj s revíziou atď. Ale to sme zasa na začiatku.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana