Moze sa HOP pripojit na jednu skusobnu svorku so zvodom bleskozvodu?
Jaroslav Ratiborský:
Citace: Milan Hudec 18.01.2013, 13:11
No vida a je konečně po letech jasno, díky za partii :)
Nemáte zač.
I mne to obohatilo.
Ján Garaj:
Smekám klobouk, pánové! (po Česku) Bol to tvrdý ale čistý zápas. Palce mám červené od strachu, aby sa to nezvrhlo na nejaké osobné osočovanie. Ale vidím, že rekové ešte všetci predsa len neodišli do ameriky.
Jan Hájek:
Milane, Tvoje argumentace byla brilantní a vysloveně ukázková, jak vytáhnout protivníka na konstrukci z jeho argumentů a pak jí zbořit.
Co je na celé diskusi smutné, je ukázka toho, jak část elektrotechnik ů bude hledat jakoukoliv nesmyslnou výmluvu proto, aby svoje fušerství a neznalost toho co dělají, mohli vydávat za normální.
Je smutné, že proto, aby se tak nedělo, nestačí obyčejný odpovědný přístup k práci, profesní čest, která nedovolí mávnout rukou nad pro zákazníka nebezpečnou instalací, ale musí existovat detailní návod ve vyhláškách či zákonech.
Je to ukázkový příklad toho, proč je situace v elektrotechnic kém oboru taková jaká je.
Pokud bude elektrotechnik a oborem přístupným i lidem bez znalostí fyziky základní školy, situace se nezlepší.
Jaroslav Ratiborský:
Začínal jsem věřit,že z tohoto diskuzního fóra
zmizela nadutost a začínal jsem věřit,že skončilo věčné osočování a hlásání ,že já a nikdo jiný mám pravdu
-viz příspěvky č.110-115-
bohužel zase jsem se přesvědčil z vyjádření diskutujícího viz příspěvek č. 117 ze dne 20.1.2013 jak jsem se mýlil.
Milan Hudec:
Šmarjá, já se lekl, že zas začnete s těmi 5m dance
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana