Jaký ideální kabel k akumulačním kamnům?
Miroš Jan:
Citace: Martin Novák 05.01.2013, 21:11
Ano, i takova kamna uz jsem instaloval, stejne jako kamna, kde byla pomerne inteligentni elektronika ridici nabijeni, ale zadny vykonovy prvek a bylo pocitano s tim, ze akumulacky si pres kabel vypnou silovy stykac v rozvadeci... Proto povazuju kabel 5x1,5 pro ventilator a rizeni a kabel 4(5)x2,5 pro telesa za idealni volbu.
P.S. za jistych definovatelnyc h okolnosti by plne postacoval kabel CYKY 5x1,5mm2. Ale stoji ten rozdil v cene (6 Kc na metr) pri instalaci za par dost tisicovek za pripadne pristi problemy??
To jako nebyl provozní a ani havarijní termostat?
Jiří Schwarz:
Citace: Martin Novák 05.01.2013, 22:06
Podle mne CYKY 5x2,5 pevna intalace od rozvadece po vypinac (sporakova kombinace) a od vypinace kus v trubce a pak ke kamnum az na svorkovnici neco z H05S - kabel se silikonovou izolaci pro vysoke teploty...
(jednicka)
Tak nějak bych si to také představoval
Milan Hudec:
Bych jen připoměl, že 05 je na 300V, takže by revizí u mne takový přívod neprošel
Martin Novák:
Citace: Miroš Jan 05.01.2013, 22:07
To jako nebyl provozní a ani havarijní termostat?
Havarijni termostat v kamnech byl - ale v pro laickou obsluhu nevratnem provedeni (hluboko uvnitr s resetem pomoci sroubovaku). A termostat ridici nabijeni ovladal podle propozici vyrobce stykac...
Miroš Jan:
Martine, ten havarijní vypínal silovou část a nebo ovládačku, tos nenapsal?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana