Jak řešit povolení pro výstavbu vzdušného vedení?
František Šohajda:
Zase to není tak horké.....
Něco před rokem jsem řešil připojení malé nemocnice....s tavební úřad toho města to napoprvé zamítl...
Ať se domluví 3 vastníci bývalé velké nemocnice..... ti se nedomluvili... .??
Tak jim nic nezbývalo ke konci termínu /18M/ a ten samý projekt schválili....c o před rokem neschválili... .
Jiří Schwarz:
Citace: Dana 04.01.2013, 17:57
...ale tam nám neřekli, zda je nutný souhlas osoby, která má sloup na svém pozemku, zda je možné z něho udělat novou vzdušnou odbočku... .
Když už podle "energetického zákona" mají energetici jisté možnosti v postavení sloupu na nějakém pozemku, další odbočka vedení ze stojícího sloupu by neměl být neprůchodný požadavek, pokud závěs povede "ven z pozemku". Je to nový sloup? Není to ještě nějaký starý, dřevěný,...?
Problém by mohl nastat, pokud by nová přípojka byla dlouhá, silným kabelem,... a bylo by třeba zajistit sloup proti naklonění např. kotvou.
Ján Garaj:
Citace: Petr Doležal 04.01.2013, 11:07
Protlak nereálný?
Koľko nereálnych pretlakov som urobil, už ani neviem. Žiadna kaša sa neje taká horúca,ako sa uvarí. Ak máte záujem o pretlak alebo nejakú podobnú partizánčinu, tak ste ma trochu zobudila. Pretlaky, na ktoré je treba povolenie = registrované cesty v správe orgánov od miestnych až po diaľnice, sa nevydávajú v dobe vegetačného kľudu( hlavne v dobe mrazov) je to správne, ale v prípade havárie alebo hroziacej havárie robíme "Zázraky na počkanie a Nemožné do troch dní". Tak ak chcete radu alebo aj robotu tak mi to napíšte alebo zavolajte na tel.: 603705333, ale robiť by som to prišiel až po 15.03.2013 skôr až po 30. lebo mám jeden veľmi súrny pretlak alebo prekop na Vysočine a tam je to dosť sledované, budú majstrovstvá sveta v biatlone a už sme to v prosinci nestihli, tak musíme počkať len čo zíde trochu sneh a bude len málo mrznúť.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana