Kde sehnat spínací hodiny 1 až 15 minut?
Jan Babický:
Potřebuji spínací hodiny na DIN lištu pro vzduchovadlo pro čističku, kde půjde nastavit spínání tak, že hodiny např. na minutu sepnou a na minutu vypnou ... a stále dokola.
Požaduji aby interval šel nastavit od 1 minutu do 15 minut. Příkon vzduchovadla je cca 100 W.
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Babický 02.01.2013, 17:45
Potřebuji spínací hodiny na DIN lištu pro vzduchovadlo pro čističku, kde půjde nastavit spínání tak, že hodiny např. na minutu sepnou a na minutu vypnou ... a stále dokola.
Požaduji aby interval šel nastavit od 1 minutu do 15 minut. Příkon vzduchovadla je cca 100 W.
Spínací hodiny s takhle jemným nastavením neznám, ale šlo by použít multifunkční časové relé s funkcí "blikače"např SCHRACK Časové relé multifunkční 12-240VAC/DC,1P kat. č.ZR5MF011
http://eshop..../catalog/product/view/id/3531/category/62/
Daniel Hudzík:
Napr TOP2 od Thebenu
František Šohajda:
Když si dáte do vyhledávače dotaz......... .najdete tolik hodin, že tomu ani nebudete věřit!! (dance) (dance)
Horší se hledá třeba 100x změnu za 1 den nebo podobné......a le i takové jsou.....zejmé na DIGI.. ;)
Jan Babický:
Díky za rady, vždy jsem hledal spínací hodiny a to nebylo ono! :-) Když jsem ted dal hledat časové relé, tak jsem našel co jsem potřeboval.
Našel jsem toto(levnější než SCHRACK): Elko CRM-61/UNI Multifunkční časové relé AC 24-240 V, DC 24V
Je tam fukce cyklovače.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana