Čím jistit štípačku na dřevo 5,5kW?

<< < (2/7) > >>

Ján Garaj:
Trošku musím poopraviť moje predchádzajúce tvrdenie. Motor nie je 5,5kW ale len 3,5KW( blbo som sa pozrel na štítok). Ale pri rozbehu by to teda bolo aj tak 35KW. Nie je to prehnané tvrdenie?

Oliver Mička:
3,5kW a vyhadzuje istič B20/A a k tomu aj poistky 16A ? :-\ Tam bude asi iný problém, treba zavolať odborníka na to..

Pretože: motor 3.5kW ma odber naprázdno okolo 7A pri rozbehu to má síce veľký odberový prúd ale poistky 16A by museli ten motor rozbehnut bez výpadku.. (norm)

Ján Garaj:
Pán Oliver,odpovedali ste niekomu inému, teda mne a nie dotazovateľovi pôvodnému. Ja som oponoval voči rozbehovému výkonu trojfázového motora. Pripadá mi trochu 10 násobok prehnaný.Štiep ačka s 3,5kW motorom u môjho syna beží na 3x16A istič bez problémov aj s revíziou od nezávislého RT.

Milan Hudec:
By mne zajímalo, jak vypadá opak nezávislého revizního technika

Ján Garaj:
Ale ale Milane. Vy ma skúšate? Opak nezávislého je závislý. Napíšem aj jeho otca len to neprečítam. Je to onen Lojza, ktorý napíše revíznu správu o elektrike takú akú si objednáte, presnejšie, ako chcete=potrebujete. Napíše že revidované elektrické zariadenie spľňa... a pritom kontroloval len boty, či si ich nezamazal alebo či je už nalito do pohárku. Takých som nikdy nehľadal a ani nechcem hľadať. Radšej som za vrtáka, ktorý do všetkého vŕta ale nepredám sa za misu šošovice, ako sa v takom prípade hovorieva. Stačí vysvetlenie, alebo ja o voze a Vy o koze? To by som radšej nechal až na leto keď sa dá naozaj aj niečo pekné(kozy) vidieť.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana