Je možné vést kabely CYKY mezi parketami?

<< < (5/6) > >>

Jiří Buben:
Citace: Mirek Vašák  10.12.2012, 22:03

Nevím jakou máte zkušenost s parketami, ale dvakrát jsem byl nucen je řezat a dostávat ven z podlahy a nebylo to nic hezkého. Jednou pro položení lišty pro protažení kabelů (jiná možnost nebyla) a podruhé u krbu pro dlažbu. Ten asfalt na co to lepili držel jako hrom.

Jedinou snadnou demontážní technologii parket lepených asfaltem vidím ve vytopení vodou. Boptnání dřeva dovede parkety urvat a udělat z nich slušnou horskou dráhu. Je se to urve i s betonem. Doporučuji však předem vysadit dveře, aby jste se mohl do místnosti dostat;) ;D

Mirek Vašák:
Citace: Jiří Buben  11.12.2012, 15:50

Jedinou snadnou demontážní technologii parket lepených asfaltem vidím ve vytopení vodou. Boptnání dřeva dovede parkety urvat a udělat z nich slušnou horskou dráhu. Je se to urve i s betonem. Doporučuji však předem vysadit dveře, aby jste se mohl do místnosti dostat;) ;D

Tato možnost mě také napadla, po zkušenostech z jedné zpackané stavby, ale v obou případech byl vznesen požadavek na možnost dalšího využívání po mém  odchodu. ;D ;D ;D

Jakub Sedláček:
Zrovna ty lišty LM 60 máme po celém bytě, vypadají hezky, celkem snadno se instalují ( lepí ). Ovšem za zmínku stojí, že se do nich docela blbě vrtá když je potřeba sem tam dírka  ;D. Jinak není celkem co vytknout. S částečnou kombinací Instalačními krytkami pro zásuvky Multibox LM60 je to paráda.

Jan Hrádek:
Jen tak mimo téma, když se parkety přebrousí vykytují a nalakují, tak na to nemá žádná plovoucí podlaha, řezat do nich je zvěrstvo. Pokud už tedy nemají skutečně za sebou  :-[

tomáš buřival:
Citace: Jan Hrádek  13.12.2012, 07:44

Jen tak mimo téma, když se parkety přebrousí vykytují a nalakují, tak na to nemá žádná plovoucí podlaha, řezat do nich je zvěrstvo. Pokud už tedy nemají skutečně za sebou  :-[

Jojo, svatá pravda. Přesně to mám taky v plánu. Kablík se položí do mezery mezi zdí a parketama a pěkně se zakryje bukovou lištou  ;D   

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana