Kolik lidí v Sk musí být přítomno pro výměnu jednoho jističe před měřením?

<< < (3/3)

David Hruda:
Obecně k tématu: jeden známý, zaměstnanec banky, mi na mou nespokojenost s úrovní znalostí bankovních úředníků řekl:
-ti, kteří tomu rozuměli a uměli to, byli propuštěni, protože měli vysoké platy
-na jejich místa byli přijati lidé, kteří téměř nic neumí, nemají praxi, ale mají nízké platy, takže se ušetří...

Tohle, myslím, platí nejen v bankách.

Juraj Hámorský:
Dnes mi bolo oznamene, že si to môžem spravit sám a kedy chcem a že aj tak v panelakoch žiadne plobmy nie su :D
Samozrejme to je asi preto, že sa technikovi nechce chodiť na hodinu, kvoli nejakej plombe. To je teda bordel. Ale to je všade, ako tak zistujem.

Daniel Hudzík:
Citace: Juraj Hámorský  14.12.2012, 11:40

Dnes mi bolo oznamene, že si to môžem spravit sám a kedy chcem a že aj tak v panelakoch žiadne plobmy nie su :D
Samozrejme to je asi preto, že sa technikovi nechce chodiť na hodinu, kvoli nejakej plombe. To je teda bordel. Ale to je všade, ako tak zistujem.

V panelaku som este plombovany hlavny istic alebo stupackovu svorkovnicu nevidel.

Milan Hudec:
A proč taky, v době výstavby paneláků byla elektrika tak levná, že o její krádeží se ani neuvažovalo

Lukáš Malík:
Citace: Daniel Hudzík  14.12.2012, 11:50

V panelaku som este plombovany hlavny istic alebo stupackovu svorkovnicu nevidel.

To sice ne, ale plombovaný kryt hlavních jističů pro byty a stoupačkové svorkovnice ano. Po rekonstrukcích je tu i nulová svorkovnice.
Je to ta spodní část stoupačky a ta je zpravidla zaplombovaná.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana