Jak byste určili zavinění na škodě na objektu třeba v procentech?

<< < (6/8) > >>

Milan Hudec:
Citace: Stanislav Selič  08.12.2012, 06:41

Jak funguje právo velmi dobře vím, dvacet let jsem v něm dělal, právě proto jsem chtěl odkaz na konkrétní normy.

Pořídit si všechny potřebné veřejně zdarma nedostupné normy není záležitostí levnou, protože naše normy jsou obrovsky roztříštěné, drahé a pořád neúplné, takže neustále se měnící.

Co máte pořád s těma normama, ty soudce zajímají asi do té míry, jako jakéže má obžalovaný trenky.

Jaroslav Borovec:
Citace: Milan Hudec  08.12.2012, 09:49

Co máte pořád s těma normama, ty soudce zajímají asi do té míry, jako jakéže má obžalovaný trenky.

Milanééééééééé éé,
to nemůžete rozbíjet ideu o soudcích a normách! Tolik peněz normalizace stojí a vy to srovnáte s trenýrkama?
 (dance) (dance)

Stanislav Selič:
Citace: Milan Hudec  08.12.2012, 09:49

Já že u soudu se nikdo nebaví o ničích soukromých názorech, domněnkách a mýtech, ale jen a pouze co bylo z které strany porušeno za právní předpis. Neberu lajdáky soudce, v odvolání musí být stejně všecko perfektní. U soudů jsem byl někdy i dvakrát do měsíce, nemusíte mi říkat o co tam jde.

Martin Novák:
Nebudu tady psat o pravnich normach a procentu zavineni, to je vzdycky na dlouhy lokty. Pokud by ale pracovnik A i B byl muj zamestnanec, tak po tomhle by to byli poze zamestnanci byvali. Jen tezko totiz hledam slusny a nezalovatelny vyraz nejen na cloveka, ktery nekam zapoji kabel bez toho, aby zkontroloval zapojeni na OBOU koncich, ale i na cloveka, ktery napoji rozvadec popsanym zpusobem...

Jako prvni udelal absolutni prasarnu pracovnik A. Pokud do rozvadece vedl ctyrzilovy kabel, pak skutecne nechapu duvod, proc ten kabel nezapojil jako 3f+PEN s bodem rozdeleni v hlavnim rozvadeci a faze nespojil v krabici u stavenistniho rozvadece. A pokud tam sel kabel petizilovy, pak mi smysl prasarny se sedym kabelem unika uplne.

A pak podle pisnicky o cunicich co jdou za sebou prisel pracovnik B a namisto toho aby skontroloval OBA konce kabelu, nebo alespon otevrel krabici, tak zapojil kabel podle barev. Ja nevim, ale kdyz zapojuji kabel mezi elmerovym rozvadecem a hlavnim rozvadecem baraku, tak vypnu vypinac na vstupu rozvadece, zmerim kabel na izolacni odpory, zapojim v elmerovym rozvadeci, pak dam kabel pod napeti, poctive zmerim v hlavnim rozvadeci zapojeni a sled fazi a az nakonec sepnu hlavni vypinac v rozvadeci a pustim proud do objektu. Pak jeste namatkove skontroluji zkouseckou nekolik zasuvek v objektu  a nakonec umyslne vybavim chranice pomoci zkousecky mezi PE a fazi...

Milan Hudec:
Citace: Stanislav Selič  08.12.2012, 13:13

Já že u soudu se nikdo nebaví o ničích soukromých názorech, domněnkách a mýtech, ale jen a pouze co bylo z které strany porušeno za právní předpis. Neberu lajdáky soudce, v odvolání musí být stejně všecko perfektní. U soudů jsem byl někdy i dvakrát do měsíce, nemusíte mi říkat o co tam jde.

Výklad ustanovení norem je již v míře nepřijatelné právě soukromý názor, domněnka a mýtus, a pro každého normálního člověka strašná nuda a opruz, protože však prakticky vždy dochází současně k porušení předpisu vyšší právní síly, byl by někdo hlupák, pokud k argumentaci nepoužije tento.
Je to jako kdybych pro zasazení stromku namísto rýče (zákon,vyhláška) používal čajovou lžičku (norma) (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana