Jak se stát projektantem hromosvodů?

<< < (4/5) > >>

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Hudec  04.12.2012, 20:36

Tak taky něco přidám.
....

Já taky - než někdo začne něco projektovat, měl by si pořádně vyzkoušet jak se to dělá.
Namalovat něco "krásně podle normy" je skvělé, ale pro montéry je to někdy důvod k velké zlosti...
A to není jen u hromosvodů - vymyslet něco, aby to nestálo zbytečně moc, dostatečně dobře fungovalo, dobře montovalo a aby s tím byl spokojen ten, pro koho to je určené, to je "práce pana projektanta"!

Vít Rotrekl:
Citace: Jiří Schwarz  04.12.2012, 21:01

Já taky - než někdo začne něco projektovat, měl by si pořádně vyzkoušet jak se to dělá.
Namalovat něco "krásně podle normy" je skvělé, ale pro montéry je to někdy důvod k velké zlosti...
A to není jen u hromosvodů - vymyslet něco, aby to nestálo zbytečně moc, dostatečně dobře fungovalo, dobře montovalo a aby s tím byl spokojen ten, pro koho to je určené, to je "práce pana projektanta"!

(jednicka) (jednicka) (jednicka) (jednicka) (jednicka) (jednicka) (jednicka) (jednicka) (jednicka)
Zrovna dneska jsem koukal do jednoho projektu a naznal jsem, že ten člověk co to maloval/psal vůbec nikdy žádnej hromosvod nedělal, a nedebože že by snad četl nějakou normu.

Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz  04.12.2012, 21:01

Ano, projektant by měl fungovat podobně jako zkušená bordelmamá, a neposílat třebas černocha za Asiatkou (dance)

IM:
Citace: Vít Rotrekl  04.12.2012, 21:15

Zrovna dneska jsem koukal do jednoho projektu a naznal jsem, že ten člověk co to maloval/psal vůbec nikdy žádnej hromosvod nedělal, a nedebože že by snad četl nějakou normu.

Pokud to maloval, byl asi ožralý, protože normálně projektant pouze kreslí.  :D

Jiří Schwarz:
Citace: Milan Illek  05.12.2012, 13:06

... protože normálně projektant pouze kreslí.  :D

Když dokáže kreslit, je to dobré.
Horší jsou patlalové, co jen kopírují - kdysi dávno něco nakreslil a od té doby se snaží opakovaně to prodat a vnutit to i tam, kam se to vůbec nehodí!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana